menu

Beregner

Beregner af ægløsning får du i den nye Clearblue digitale ægløsningstest. Når du gerne vil være gravid, er det nemt at anvende en test, der ud fra hormonindholdet i din urin beregner, hvornår du har ægløsning og dermed størst chance for at blive gravid.Vi har de bedste priser, klik ind og se!

Graviditetsberegner

En graviditetsberegner kan du bruge til at beregne, hvornår du har termin og andre vigtige perioder i din graviditet. Din termin fastsættes til dagen præcis 40 uger efter den første dag i din sidste menstruation. Du kan bruge en graviditetsberegner til at fastlægge de forskellige vigtige datoer i din graviditet.Billige-teste.dk fører kvalitetsprodukter til dig, der er gravid eller gerne vil være det.En graviditetsberegner i form af en ægløsningstest finder du hos os. Anvend en ægløsningstest i perioden, hvor du forventer din ægløsning, og du får op til 2 dages varsel på, hvornår du har størst chance for at blive gravid.En graviditetsberegner kan herefter fortælle dig, hvornår du skal føde. Se vores udvalg af ægløsningstests, graviditetstests og beregner i menuen til venstre.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere