menu
HomeArtikler om fertilitetHudløst ærlig blog om rejsen til projekt baby

Hudløst ærlig blog om rejsen til projekt baby

Babyplan sponsorerer bloggen dablog.dk, fordi Julia gennem hudløst ærlige blogindlæg og opslag på Instagram sætter ord på de mange tanker og overvejelser, som hun havde, da hun og hendes partner Henrik kastede sig ud i projekt baby. På bloggen deler Julia sine gode erfaringer, positive og negative stunder.

Indlæg 4

Hvad koster et barn?

Muligvis en kontroversiel overskrift, og det skal da nok egentlig også omformuleres til “hvad koster det at få et barn”? Få et indblik i Julia og Henriks økonomiske forberedelser og overvejelser inden deres første barn.

Læs med her


Indlæg 3

Lidt forberedelse skader jo ikke – så længe det ikke tager overhånd

Hvor meget skal man forberede sig inden en graviditet, og kan man forberede sig for meget? Julia deler i dette opslag hendes tanker om at forberede sig inden en graviditet.

Læs med her


Julia fra Dablog.dkIndlæg 2

Derfor vil Julia gerne dele sin rejse med projekt baby

Julia er gravid for første gang. Hør historien om hvorfor Julia er begyndt at blogge og dele opslag om sin rejse med projekt baby

Læs med her


Indlæg 1

Vi venter vores første barn

Ja, den er god nok. Julia og Henrik venter deres første ønskebarn. Læs første indlæg af Julia og glæd dig til at følge hende når hun deler masser af viden om forløbet op til hun blev gravid.

Læs med her


Julia og Henriks rejse med projekt baby

Julia (25 år) og Henrik (30 år) er gravide med deres første barn. Det tog godt 4 måneder og den 23. december 2020 stod Julia med en kæmpe julegave i hånden: Den positive graviditetstest. Følg Julia og Henriks rejse til at blive gravid.God forberedt!

Julia og Henrik de bor sammen i deres ejerlejlighed i centrum af Odense. Henrik er uddannet revisor og er i fast arbejde, og Julia er under uddannelse til bioanalytiker.

Inden de gik i gang med projekt baby havde de gennem 1,5 års tid forberedt sig både økonomisk og mentalt.

Julia droppede p-pillerne i april 2020 og gik straks i gang med at tage vitaminpiller målrettet gravide, som indeholdt de anbefalede 400 µg folsyre. Julia stoppede også med at drikke alkohol fra juni 2020.

Og så alligevel …

På trods af, at Julia og Henrik følte sig godt forberedt, følte Julia, at hun manglede nogen at spejle sig i, som ikke var en veninde. Én, som kunne give råd og vejledning, og som hun ikke kendte privat. Hun søgte på Instagram. Her fandt hun enten ærlige kvinder, som var flergangsmødre, eller seje og ærlige kvinder, som var i fertilitetsbehandling.

Julia manglede én, som i bund og grund var det samme sted som hende. En kvinde, som skulle i gang med projekt baby, eller én, som ville dele sine erfaringer fra start til slut. Én, som hun ville kunne spejle sig i og få inspiration fra, og én, som ville dele både de negative og de positive stunder både før, under og efter graviditet.

Derfor kan du følge Julia på Billige-Teste.dk 


Julia fandt aldrig nogen på Instagram, som kunne tilbyde dét hun ønskede sig. Hun besluttede sig derfor for at være en støtte for andre kvinder, som planlægger at gå i gang, eller som er gået i gang med at lave deres første barn. Hun har derfor indgået et samarbejde med Babyplan.

“Babyplan har hjulpet os til at føle os mere trygge i den første tid, da jeg ved, at vejledningen og produkterne er reelle. Jeg vil gerne hjælpe andre, som er eller kommer til at være i min egen situation og her er Babyplan et godt match, fordi det også handler om at dele viden og sætte fokus på rejsen sammen.”

Følg Julia Svanholms rejse til en baby

Du kan følge Julia Svanholm her på Billige-Teste.dk og på bloggen dablog.dk, hvor hun skriver hudløst og ærligt om hendes og Henriks oplevelser.

Du er mere end velkommen til at kontakte Julia, hvis du selv står med nogle spørgsmål. Julia er også aktiv på Instagram, hvor temaerne på hendes blog går igen.


Følg hende her:Følg os på Instagram@julia_svanholm

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere