menu

Brugervenlig

Brugervenlig graviditetstest og ægløsningstest til rigtig billige priser! Det er vigtigt, at du anvender en test, der er brugervenlig, da dette gør det nemmere for dig og giver større sikkerhed for rigtigt resultat. Se vores store udvalg af kvalitetstests, vi har de bedste priser og leverer gratis og diskret!

Brugervenlig test

En brugervenlig test finder du f.eks. i den nye ClearBlue digitale ægløsningstest, som Billige-teste.dk er de første i Danmark til at føre. ClearBlue er en meget brugervenlig test, idet den digitale enhed ikke blot giver stor sikkerhed for rigtigt resultat men også registrerer, om testen er udført korrekt. Når du kan se et æg i det digitale display, er du med stor sikkerhed i din fertile periode. Det er ikke blot ClearBlue, der er en brugervenlig test. Billige-teste.dk lægger vægt på kun at føre tests af høj kvalitet, der er nemme og økonomiske at anvende. Således har alle vores tests næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat, hvilket er det samme som de tests, der anvendes hos lægen. Med en brugervenlig test får du nemt og hurtigt svar, bestil i dag og modtag med posten i morgen! Brugervenlig test – Se vores udvalg i menuen til venstre.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere