menu

Cyklus

Din cyklus er god at kende, når du gerne vil planlægge en graviditet. Vi fører ægløsningstests, som du kan bruge i perioder af din cyklus for at registrere præcis, hvornår du har ægløsning og dermed øge dine chancer for at opnå graviditet. Klik ind og se vores mange gode produkter til lave priser.

Menstruation cyklus

Din menstruation cyklus kan bruges til at beregne, hvornår du har ægløsning. Man anvender også den første dag menstruation cyklus til at beregne, hvornår du har termin. Billige-teste.dk har specialiseret sig i at føre billige kvalitetstests, som kan registrere graviditet eller ægløsning. Følsomheden hos vores tests er blandt de højeste, der fås og har derfor meget stor sikkerhed. Anvend en ægløsningstest op til midten af din menstruation cyklus for at få god tids varsel på, hvornår du har ægløsning. Hvis du har en nogenlunde regelmæssig menstruation cyklus, kan du allerede fra den første dag, du forventer at få din menstruation anvende vores graviditetstests til at konstatere, om du er gravid. Du sparer op til 65 %, når du køber tests hos os, klik ind og se mere! Kender du din cyklus? Se vores udvalg af ægløsningstests i menuen til venstre.

  • Beregning Beregning af din ægløsning foretager du ved at lægge 14 dage til den første dag i din sidste menstruation. Man kan ikke altid være sikker på, at en sådan beregning er præcis, prøv i stedet den nye digitale ægløsningstest, der nemt og hurtigt fortæller dig, om du skal til at have ægløsning.
  • Ægløsningstest En ægløsningstest er den optimale opfindelse til dig, der gerne vil være gravid. Du finder her en ægløsningstest enten som strimmel eller stav. Med den nye ClearBlue digitale ægløsningstest kan du nemt og sikkert finde de to dage, hvor du har størst chance for at blive gravid. Se den hos os!
  • Prævention Prævention behøver ikke at være et indgreb i din krops naturlige balance med produkter som p-piller, minipiller eller spiral. Den mest naturlige form for prævention du kan få er ved at fastslå de fertile perioder i din cyklus, hvor du bør anvende prævention. Klik ind og læs om Persona testen.
  • Være gravid At være gravid vil altid være en stor og spændende oplevelse. Der er flere muligheder for at fremskynde processen, hvis du gerne vil være gravid. Klik ind og se vores gode tilbud på ægløsningstests, der kan fortælle dig præcis, hvornår sandsynligheden for undfangelse er størst.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere