menu

Fertilitet

Fertilitet er et vigtigt emne for dig, der gerne vil være gravid. Fertil Forte kosttilskud kendt som “kanonkuren” indeholder gode vitaminer, mineraler og sporstoffer, der kan øge din fertilitet. Fertil Forte findes både til mænd og kvinder, køb dem hos os i dag og modtag dem med posten i morgen!

Fertilitet medicin

Fertilitet medicin kan være en idé for dig, der har prøvet at blive gravid i længere tid. Hos Billige-teste.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der gør det nemmere for dig. Fertilitet medicin i form af kosttilskuddet Fertil Forte er et enestående produkt, der anbefales til ufrivilligt barnløse. På den måde får du nemt alle de vigtige vitaminer og mineraler, som du skal bruge. Billige-teste.dk fører ægløsningstest og graviditetstest til lave priser, som gør det nemmere for dig at planlægge din graviditet. Hvis du søger fertilitet medicin, så prøv Fertil Forte, der er vitaminer, mineraler, sporstoffer og gode urter – samlet i en tablet – lige til at gå til, når man forbereder en graviditet. Når du planlægger at blive gravid bør du tage folsyre sammen med din fertilitet medicin. Du finder Fertil Forte, der kan øge din fertilitet i menuen til venstre.

  • Selen Selen finder du bl.a. i fisk, og det er ét af de mineraler, der er vigtige for både mor og barn under en graviditet. Selen og zink menes at kunne forbedre fertiliteten hos både mænd og kvinder. Du finder selen i kosttilskuddet Fertil Forte, bestil det hos os i dag, og modtag det med posten i morgen!
  • Mineraler Mineraler er vigtige at få for alle, men især for dig, der er gravid. Jern og calcium er nogle af de mineraler, der er vigtige at få, hvis du vil være sikker på at give dit barn optimale betingelser. Se hos os “kanon-kuren” Fertil Forte, der indeholder alle de gode mineraler, når du vil være gravid.
  • Graviditets kalender En graviditets kalender giver dig overblik over de vigtige datoer i din graviditet. Hvis du planlægger at bliver gravid, kan du med hjælp fra en ægløsningstest få hurtigere resultater. Vi fører alle tests i højeste kvalitet til de bedste priser. Brug herefter en graviditets kalender til at udregne din termin.
  • Vitaminer Vitaminer får du først og fremmest fra den frugt og grønt, som der er i din kost. Når du er gravid, skal du være særligt opmærksom på at få den rette mængde vitaminer hver dag. Især B-vitaminet folsyre er vigtigt allerede fra du planlægger graviditet, klik ind og se vores produkter til lave priser.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere