menu

Folsyre

Folsyre er et vitamin i B-vitamin familien, der især findes i lever, grønne grøntsager og bælgfrugter. Det er især vigtigt, at du får rigeligt med folsyre, allerede når du planlægger at blive gravid, da du herved kan undgå svære misdannelser som f.eks. rygmarvsbrok. Bestil Folsyre online nu, det er nemt, billigt og hurtigt!

Folsyre mineral

Folsyre finder du hos Billige-teste.dk. Folsyre tilhører gruppen af B-vitaminer, og ligesom B12 vitamin skal folsyre bruges ved blandt andet celledeling. Folsyre, folat og folacin er navne på de naturligt forekommende former. Folinsyre er den syntetiske form.

Klik ind og læs mere.

Billige-teste.dk fører et stort udvalg af billige tests og kosttilskud til dig, der er gravid eller gerne vil være det.

  • Gravide for gravide. Gravide skal være opmærksomme på at få folsyre de første 12 uger af graviditeten. Du finder her et stort udvalg af tests og kosttilskud til kvinder, der er gravide eller gerne vil være det. Alle vores produkter føres til særdeles fordelagtige priser, og det er nemt og hurtigt at bestille online.
  • Vitaminer. Vitaminer får du først og fremmest fra den frugt og grønt, som der er i din kost. Når du er gravid, skal du være særligt opmærksom på at få den rette mængde vitaminer hver dag. Især B-vitaminet folsyre er vigtigt allerede fra du planlægger graviditet, klik ind og se vores produkter til lave priser.
  • Graviditets problemer. Graviditets problemer er for det meste helt naturlige reaktioner på den nye tilstand, din krop befinder sig i. Graviditets problemer kan være kvalme, sære spisevaner og hyppig vandladning.
  • Se vores kosttilskud, der er vigtige, når du vil undgå alvorlige graviditets problemer som misdannelser.
  • Graviditets test En graviditets test skal være nem at bruge og give høj sikkerhed for rigtigt resultat. Du finder her et stort udvalg af graviditets test, der alle giver næsten 100 % sikkerhed og samtidig har den fordel, at de kan anvendes hele døgnet og ikke kun om morgenen. Spar penge med en graviditets test fra os!

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere