menu
HomeArtikler om fertilitetGi’ slip på din stress – bedre resultat for at blive gravid

Gi’ slip på din stress – bedre resultat for at blive gravid

I et nylig udført studie (Rapport-Hubschman et al., Fertility & Sterility Oct 2009), fandt man at kvinder som håndterede sin infertilitet ved mental afkobling, og ved at ’gi slip’ på sin stress, fik en mærkbart højere graviditetsfrekvens.

Studiet viser at den bedste måde at stresse af på, var ved meditativ træning.

Mange ufrugtbare kvinder planlægger i stort set alt omkring det faktum, at de gerne vil blive gravide. Det kan dreje sig om alt fra hvilket tidspunkt som er bedst for samleje, til hvad de kan spise eller ikke spise.

Selvfølgelig kan det være en fordel at lære sin krop at kende og sikre at sædcellerne er hvor de skal være på det rigtige tidspunkt, men hvis man i detalje planlægger alt i sit daglige liv, og det eneste mål er at blive gravid, så er det ikke så godt.

Det kan derfor være en god idé at lære sig at håndtere sin stress, og slappe af. Nogen gange kan det endda være behov for at få professionel hjælp for at opnå resultater.

Ovennævnte information er hentet fra et nyhedsbrev fra INGfertility; producent af blandt andet Pre-Seed®.

Pre-Seed® er en pH-balanseret glidecreme, som er udviklet for at stimulere den fertile slimhinden, og tilfører fugt uden at skade sædcellerne. Pre-Seed® er klinisk testet, og anbefales af læger.

Køb Pre-Seed her

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere