menu

Gravide

Gravide skal være opmærksomme på at få folsyre de første 12 uger af graviditeten. Du finder her et stort udvalg af tests og kosttilskud til kvinder, der er gravide eller gerne vil være det. Alle vores produkter føres til særdeles fordelagtige priser, og det er nemt og hurtigt at bestille online.

Vitaminer gravide

Vitaminer som gravide skal være opmærksomme på at få, er først og fremmest folsyre, der er en del af B-vitamin familien. Folsyre er vigtigt for produktionen af røde blodlegemer samt visse kemiske komponenter i nervesystemet, hvorfor den kan forhindre medfødte defekter i nervebanerne. Hos Billige-teste.dk finder du vitaminer til gravide samt et stort udvalg af tests, alt til lave priser. Billige-teste.dk fører vitaminer til gravide i form af stærk folsyre, som bør indtages dagligt op til og 3 måneder efter graviditetens begyndelse. Vi køber stort ind hos producenterne og du kan derfor finde vitaminer til gravide og andre kosttilskud til særdeles fordelagtige priser. Bestil online inden kl. 21:30 søndag til torsdag og 16:00 om fredagen og modtag varerne med posten dagen efter, det er nemt! Du finder folsyre til gravide i menuen til venstre.

  • Teste Teste finder du her i et stort udvalg til de bedste priser. Vi har graviditetstests, ægløsningstests og Persona præventions test. Vores teste er af høj kvalitet således, at de har en meget stor følsomhed, der sikrer dig rigtigt resultat. Bestil i dag og modtag dine teste i morgen, det er nemt og billigt!
  • Ultralydsscanning Ultralydsscanning er en måde hvorpå i kan følge med i barnets udvikling. Du kan købe et ultralydsscanning apparat til yderst favorabel pris. Hos os vil du finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter, for dig som ønsker eller er blevet gravid.
  • Vitaminer Vitaminer får du først og fremmest fra den frugt og grønt, som der er i din kost. Når du er gravid, skal du være særligt opmærksom på at få den rette mængde vitaminer hver dag. Især B-vitaminet folsyre er vigtigt allerede fra du planlægger graviditet, klik ind og se vores produkter til lave priser.
  • Min mave Min mave er en vigtig faktor, når man er gravid. Det er vigtigt at få en ordentlig kost og passe på sig selv i de måneder hvor min mave vokser. Derfor bør du klikke ind hos os hvis du er blevet gravid.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere