menu
HomeArtikler om fertilitetGraviditets kalender

Graviditets kalender

En graviditets kalender giver dig overblik over de vigtige datoer i din graviditet. Hvis du planlægger at bliver gravid, kan du med hjælp fra en ægløsningstest få hurtigere resultater. Vi fører alle tests i højeste kvalitet til de bedste priser. Brug herefter en graviditets kalender til at udregne din termin.

Graviditets kalendere

Graviditets kalendere finder du på netjordemoderen.dk, som vi samarbejder med. Billige-teste.dk gør det nemt og billigt for dig, der gerne vil være gravid. Prøv den nye ClearBlue digitale ægløsningstest, der giver dig op til to dages varsel på din ægløsning med høj sikkerhed. Når du er blevet gravid, kan du bruge graviditets kalendere til at beregne, hvornår du skal føde. Find graviditets kalendere via os. Billige-teste.dk fører et stort udvalg af produkter til kommende mødre. Klik ind på netjordemoderen.dk via linket til venstre og stil spørgsmål på alle tider af døgnet. Du finder også her graviditets kalendere. Se vores kosttilskud som folsyre, der er vigtigt at tage op til og under en graviditet. Vi har også kanonkuren Fertil Forte, der øger din fertilitet. Du finder en graviditets kalender via linket til netjordemoderen.dk til venstre.

  • Graviditets test En graviditets test skal være nem at bruge og give høj sikkerhed for rigtigt resultat. Du finder her et stort udvalg af graviditets test, der alle giver næsten 100 % sikkerhed og samtidig har den fordel, at de kan anvendes hele døgnet og ikke kun om morgenen. Spar penge med en graviditets test fra os!
  • Graviditets problemer Graviditets problemer er for det meste helt naturlige reaktioner på den nye tilstand, din krop befinder sig i. Graviditets problemer kan være kvalme, sære spisevaner og hyppig vandladning. Se vores kosttilskud, der er vigtige, når du vil undgå alvorlige graviditets problemer som misdannelser.
  • Graviditets tegn Graviditets tegn viser sig meget hurtigt, efter du er blevet gravid. Med en graviditetstest er det meget nemt og hurtigt at konstatere, om du er gravid eller ej. Bestil en graviditetstest over nettet, når du har graviditets tegn. Vi sender samme dag. Det er både billigere og nemmere end at gå på apoteket!
  • Graviditetssymptomer Graviditetssymptomer, som du skal være opmærksom på er selvfølgelig i første omgang, at din menstruation udebliver. Herefter kan du måske konstatere spændinger i brysterne og morgenkvalme. Bestil en graviditetstest hos os i dag og få sikkerhed for dine graviditetssymptomer.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere