Senest opdateret, 18 april 2012

Graviditets tegn

Graviditets tegn viser sig meget hurtigt, efter du er blevet gravid. Med en graviditetstest er det meget nemt og hurtigt at konstatere, om du er gravid eller ej. Bestil en graviditetstest over nettet, når du har graviditets tegn. Vi sender samme dag. Det er både billigere og nemmere end at gå på apoteket!

Graviditets tegn


Graviditets tegn er i første omgang udebleven menstruation eller spændinger i brysterne. Hvis du har nogle af disse graviditets tegn, bør du foretage en graviditetstest for at sikre dig, om du er blevet gravid. Hos Billige-teste.dk har vi specialiseret os i at føre kvalitetstests til lave priser. Vores tests er blandt de mest følsomme og sikre, der findes, og du kan vælge mellem mange forskellige slags.

Når du er tvivl, om du har graviditets tegn, kan du hurtigt få sikkerhed med hjælp fra Billige-teste.dk. Bestiller du inden kl. 21:30 søndag til torsdag eller kl. 16 om fredagen, modtager du varerne med posten dagen efter i diskret pakning. Alle vores tests er mere end 99 % sikre, CE mærkede og overholder gældende EU-lovgivning. Brug trygt altid Billige-teste.dk, når du har graviditets tegn.

Se vores udvalg af graviditetstests til graviditets tegn i menuen til venstre.

 • Graviditets test
  En graviditets test skal være nem at bruge og give høj sikkerhed for rigtigt resultat. Du finder her et stort udvalg af graviditets test, der alle giver næsten 100 % sikkerhed og samtidig har den fordel, at de kan anvendes hele døgnet og ikke kun om morgenen. Spar penge med en graviditets test fra os!

 • Tegn
  Tegn på graviditet, som du skal være opmærksom på er i første omgang udebleven menstruation. Hvis du er tvivl om du er gravid, er det nemt og billigt at foretage en test derhjemme og få svar allerede i løbet af 1 minut. Klik ind til os, når der er tegn på graviditet, vi har de bedste priser!

 • Tegn på graviditet
  Tegn på graviditet kan være faktorer som udebleven menstruation og brystspændinger. Det er i dag utrolig nemt og billigt at teste sig selv derhjemme, når man har tegn på graviditet og gerne vil have sikkerhed. Vores tests giver 99,9 % sikkerhed og er samtidig meget økonomiske at anvende.

 • Graviditets kalender
  En graviditets kalender giver dig overblik over de vigtige datoer i din graviditet. Hvis du planlægger at bliver gravid, kan du med hjælp fra en ægløsningstest få hurtigere resultater. Vi fører alle tests i højeste kvalitet til de bedste priser. Brug herefter en graviditets kalender til at udregne din termin.


Spar penge på januar måneds tilbud

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.