menu
HomeArtikler om fertilitetHeart rate monitor

Heart rate monitor

En heart rate monitor, også kaldet ultralydsmonitor eller doppler, giver dig mulighed for at høre dit ufødte barns hjerteslag! Med en heart rate monitor kan du derhjemme anvende ultralydsudstyr, der er lige så professionelt, som det jordemoderen anvender.

Du kan enten leje eller købe en ultralydsmonitor.

Lån en Babyplan Ultralydsmonitor – Når du anvender et Babyplan testsæt til at opnå graviditet tilbyder vi at du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Kontakt os for at høre nærmere.

Heart rate monitor

En heart rate monitor finder du hos Billige-teste.dk i form af ultralyds apparatet se enten Babyplan ultralydsmonitor eller Sonoline Fetal Doppler.

Du kan på denne måde følge med i dit barns hjertefrekvens og lade resten af familien lytte med. Du kan samtidig holde øje med, at dit barns hjertefrekvens er normalt, i hvile bør den ligge mellem 120 og 160 slag pr minut.

Køb eller lej en heart rate monitor hos Billige-teste.dk i dag. Denne ultraludsmonitor, som i fagsprog kaldes for fetal doppler, er godkendt til hjemmebrug og tilsvarende apparatur anvendes i dag af jordmødre og læger. Ved hjælp af ultralyd og en heart rate monitor, kan du nu selv fra omkring 12. uge af graviditeten høre barnets hjertelyd og få vist antallet af hjerteslag i minuttet på displayet.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere