Senest opdateret, 12 september 2018

Mineraler

Mineraler er vigtige at få for alle, men især for dig, der er gravid. Jern og calcium er nogle af de mineraler, der er vigtige at få, hvis du vil være sikker på at give dit barn optimale betingelser. Se hos os "kanon-kuren" Fertil Forte, der indeholder alle de gode mineraler, når du vil være gravid.

Mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer er sammensat på en helt unik måde i kosttilskuddet Fertil Forte, som du finder her hos Billige-teste.dk. På den måde får du alle de vigtige mineraler og vitaminer, der kan øge din fertilitet. Derfor anbefales Fertil Forte til ufrivilligt barnløse. Fertil Forte er vitaminer, mineraler, sporstoffer og gode urter i én tablet - lige til at gå til, når man forbereder en graviditet. Billige-teste.dk fører et stort udvalg af ægløsningstests og graviditetstests. Læg mærke til vores lave priser på tests samt mineraler og vitaminer, vi bestiller stort ind hos producenten og kan herved spare dig for en masse penge! Den berømte Kanon-kur er nu gjort nemmere takket være Fertil Forte, der indeholder alle de vigtige mineraler og vitaminer. Bestil den hos Billige-teste.dk i dag. Du finder folsyre samt mineraler og vitaminer i kanon-kuren i menuen til venstre.

 • Fertilitet Fertilitet er et vigtigt emne for dig, der gerne vil være gravid. Fertil Forte kosttilskud kendt som "kanonkuren" indeholder gode vitaminer, mineraler og sporstoffer, der kan øge din fertilitet. Fertil Forte findes både til mænd og kvinder, køb dem hos os i dag og modtag dem med posten i morgen!
 • Selen Selen finder du bl.a. i fisk, og det er ét af de mineraler, der er vigtige for både mor og barn under en graviditet. Selen og zink menes at kunne forbedre fertiliteten hos både mænd og kvinder. Du finder selen i kosttilskuddet Fertil Forte, bestil det hos os i dag, og modtag det med posten i morgen!
 • Snart gravid Snart gravid? Hvis du planlægger en graviditet bør du klikke ind og se de mange muligheder for at gøre det hele meget nemt og hurtigt. Med en ægløsningstest kan du registrere præcis hvornår sandsynligheden for undfangelse er størst. Herved er der større sandsynlighed for, at du snart er gravid!
 • Vitaminer Vitaminer får du først og fremmest fra den frugt og grønt, som der er i din kost. Når du er gravid, skal du være særligt opmærksom på at få den rette mængde vitaminer hver dag. Især B-vitaminet folsyre er vigtigt allerede fra du planlægger graviditet, klik ind og se vores produkter til lave priser.

Kilder:

Sundhedsstyrelsens anbefalinger af kosttilskud i graviditeten

Jordemoder Foreningen


Spar penge på januar måneds tilbud

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.