menu

Teste

Teste finder du her i et stort udvalg til de bedste priser. Vi har graviditetstests, ægløsningstests og Persona præventions test. Vores teste er af høj kvalitet således, at de har en meget stor følsomhed, der sikrer dig rigtigt resultat. Bestil i dag og modtag dine teste i morgen, det er nemt og billigt!

Teste for gravide

Teste for gravide har vi specialiseret os i hos Billige-teste.dk. Se den nye ClearBlue graviditetstest, der indeholder en kombination af unikke funktioner, som styrker ClearBlues position som en af verdens førende aktører på området. Vi har også andre teste for gravide, som for eksempel en one step HCG urin graviditetstest, der er udformet som en strimmel og meget økonomisk at bruge. Billige-teste.dk køber stort ind hos producenten af teste for gravide, og derfor kan vi sælge vores varer til utrolig billige priser. Vi lægger vægt på kun at føre teste for gravide, der giver en høj sikkerhed for dig. Du kan således være 99,9 % sikker på rigtigt resultat. Da vores teste samtidig er meget økonomiske at anvende, behøver du ikke at handle andre steder end hos Billige-teste.dk! Se vores udvalg af teste i menuen til venstre.

  • Billige Billige ægløsningstests og graviditetstests finder du her i højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af tests som strimmel, stav eller digital til billige priser. Se også vores kosttilskud til gravide. Det er nemt og hurtigt at bestille vores billige tests online i dag, vi leverer gratis ved ordrer over 60 kr.
  • Graviditetstest En graviditetstest er altid god at have liggende for en sikkerheds skyld, lige meget om du ønsker at blive gravid eller ej. Du finder her på siden et stort udvalg af billige tests i høj kvalitet. Du kan få en graviditetstest som strimmel eller stav, begge metoder gør det nemt og hurtigt for dig at teste selv.
  • Snart gravid Snart gravid? Hvis du planlægger en graviditet bør du klikke ind og se de mange muligheder for at gøre det hele meget nemt og hurtigt. Med en ægløsningstest kan du registrere præcis hvornår sandsynligheden for undfangelse er størst. Herved er der større sandsynlighed for, at du snart er gravid!
  • Fortrydelsespiller Fortrydelsespiller kan blive nødvendige for mange kvinder. Hvis du efter brug af fortrydelsespiller er i tvivl om du er gravid, kan du købe graviditetsteste til favorable priser hos os.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere