Senest opdateret, 15 marts 2016

Sæd-, Ægløsnings- og graviditetstest af højeste kvalitet

Tests i højeste kvalitet til de bedste priser! Her finder du et bredt udvalg af tests til måling af ægløsning, graviditet eller til brug som prævention. Du sparer op til 65 %, når du bestiller tests hos os, og samtidig er det nemt og hurtigt at få dem sendt med posten dagen efter i diskret emballage.

Billige tests

Billige tests finder du til hver en tid hos Billige-teste.dk. Vi har specialiseret os i at sælge billige graviditets- og ægløsningstests i høj kvalitet, og vi udsender alle dage samt om søndagen. Du finder her et bredt udvalg af billige tests, både tests med strimmel og stav giver høj sikkerhed for resultatet og kan bruges på alle tider af døgnet. Klik ind i menuen og se mulighederne. Hos Billige-teste.dk finder du alt, hvad du skal bruge, når du planlægger en graviditet. Vi fører altid de nyeste og mest pålidelige produkter. Du behøver ikke bruge en masse penge på tests, det bliver sikkerheden ikke større af! Klik ind og se vores billige tests, der giver 99,9 % sikkerhed for rigtigt resultat. Når du søger billige tests, bør Billige-teste.dk være din foretrukne side, vi leverer straks. Se vores udvalg af tests i menuen til venstre.

 • Graviditet kan du få konstateret med sikkerhed, når du handler kvalitets produkter hos os. Her finder du et stort udvalg af graviditetstests, der kan konstatere ægløsning eller graviditet. Det er nemt og hurtigt at bestille tests hos os, og du sparer samtidig op til 65 % i forhold til apoteker og andre forhandlere af personlig pleje produkter.
 • Tegn på graviditet Tegn på graviditet kan være faktorer som udebleven menstruation og brystspændinger. Det er i dag utrolig nemt og billigt at teste sig selv derhjemme, når man har tegn på graviditet og gerne vil have sikkerhed. Vores tests giver 99,9 % sikkerhed og er samtidig meget økonomiske at anvende.
 • Brugervejledning Brugervejledning til din graviditetstest eller ægløsningstest er vigtig at følge nøje. Der medfølger altid en udførlig brugervejledning til alle vores tests, og du kan også finde dem her på siden. Den er meget enkel at følge, og testen giver dig hermed næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat.
 • Måske gravid Måske gravid? Med en test kan du nemt og hurtigt finde ud af, om du er blevet gravid. Du finder her et stort udvalg af tests, der kan registrere ægløsning eller graviditet. Hvis du er i tvivl om du måske er gravid, så bestil en test over nettet i dag og modtag den med posten i morgen.

Spar penge på januar måneds tilbud

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.