menu
HomeArtikler om fertilitetSæd-, Ægløsnings- og graviditetstest af højeste kvalitet

Sæd-, Ægløsnings- og graviditetstest af højeste kvalitet

Tests i højeste kvalitet til de bedste priser!

Her finder du et bredt udvalg af tests til måling af ægløsning, graviditet, sædkvalitet eller til brug som prævention. Det er nemt og hurtigt at købe hos os og at få dem sendt med posten dagen efter i diskret emballage.

Billige tests

Billige tests finder du til hver en tid hos Billige-teste.dk.

Vi har specialiseret os i at sælge billige graviditets- og ægløsningstests i høj kvalitet, og vi udsender alle dage samt om søndagen.

Du finder her et bredt udvalg af billige tests, både tests med strimmel og stav giver høj sikkerhed for resultatet og kan bruges på alle tider af døgnet. Klik ind i menuen og se mulighederne.

Hos Billige-teste.dk finder du alt, hvad du skal bruge, når du planlægger en graviditet. Vi fører altid de nyeste og mest pålidelige produkter. Du behøver ikke bruge en masse penge på tests, det bliver sikkerheden ikke større af!

Klik ind og se vores billige tests, der giver 99,9 % sikkerhed for rigtigt resultat. Når du søger billige tests, bør Billige-teste.dk være din foretrukne side, vi leverer straks. Se vores udvalg af strimmel tests i menuen til venstre som er de billigste test vi fører.

  • Graviditet kan du få konstateret med sikkerhed, når du handler kvalitets produkter hos os. Her finder du et stort udvalg af graviditetstests, der kan konstatere ægløsning eller graviditet. Det er nemt og hurtigt at bestille tests hos os, og du sparer samtidig op til 65 % i forhold til apoteker og andre forhandlere af personlig pleje produkter.
  • Tegn på graviditet Tegn på graviditet kan være faktorer som udebleven menstruation og brystspændinger. Det er i dag utrolig nemt og billigt at teste sig selv derhjemme, når man har tegn på graviditet og gerne vil have sikkerhed. Vores tests giver 99,9 % sikkerhed og er samtidig meget økonomiske at anvende.
  • Brugervejledning Brugervejledning til din graviditetstest eller ægløsningstest er vigtig at følge nøje. Der medfølger altid en udførlig brugervejledning til alle vores tests, og du kan også finde dem her på siden. Den er meget enkel at følge, og testen giver dig hermed næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat.
  • Måske gravid? Med en test kan du nemt og hurtigt finde ud af, om du er blevet gravid. Du finder her et stort udvalg af tests, der kan registrere ægløsning eller graviditet. Hvis du er i tvivl om du måske er gravid, så bestil en test over nettet i dag og modtag den med posten i morgen.
  • Sædkvalitetstest Er du ikke blevet gravid er det en god ide at få testet din partner hurtigst muligt. Sædkvaliteten spiller en stor rolle og det er muligt med de rette vitaminer at forbedre sædkvaliteten på bare 3 måneder.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere