menu

Ultralyd

Ultralyd bruger man blandt andet til at holde øje med barnets hjertelyd. Hos os kan du købe ultralyd, også benævnt en doppler som måler barnets hjerteslag mv. Bliv tryg i din graviditet med produkter fra os.

Scanning ultralyd

Scanning og ultralyd er efterhånden et almindeligt fænomen, når det handler om graviditet. I dag er det muligt at købe en såkaldt doppler, som bruges af både jordmødre og læger. Med dette apparat kan du ved scanning og ultralyd følge barnets hjerteslag. Det kan lade sig gøre allerede fra barnets 12. uge. Hos www.billige-teste.dk har vi specialiseret os i fertilitetsprodukter af meget høj kvalitet. Du kan få scanning og ultralyd produkter, samt mange tests og kosttilskud, hvis du planlægger at blive gravid. Vi yder god service og du kan altid ringe til os, hvis du er i tvivl om bestilling af produkter online. Gør din graviditet til en dejlig og tryg periode i dit liv via www.billige-teste.dk. Vil du vide mere om ultralyd, så klik ind på www.billige-teste.dk.

  • Heart rate monitor En heart rate monitor giver dig mulighed for at høre dit ufødte barns hjerteslag! Med en BabyWatcher kan du derhjemme anvende ultralydsudstyr, der er lige så professionelt, som det jordemoderen anvender. Du kan enten leje eller købe en BabyWatcher, klik ind og læs mere.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere