Beregn ægløsning med Ægløsningsberegneren

En kvinde har ægløsning i gennemsnit 400 gange i løbet af den periode af sit liv hvor hun er fertil og har mulighed for at blive gravid og få børn.

De fleste kvinder oplever ikke fysisk mange tegn på at ægløsning er på vej, og derfor kan man godt helt glemme at man har ægløsning.

Først når man ønsker at blive gravid, bliver man meget mere opmærksom på de små signaler kroppen giver fra sig når ægløsning er "på trapperne".

Beregn ægløsning

Når man ønsker at blive gravid er det vigtigt at vide hvornår man har ægløsning. Det er kun i dagene op til ægløsning og på selve dagen hvor man har en sandsynlighed for at blive gravid.

Derfor er en god ide at finde ud af hvornår man har ægløsning. Du kan f.eks.

  • bruge en ægløsningsberegner
  • bruge ægløsningstest
  • bruge andre metoder som at undersøge udflåd fra skeden, tage temperaturen hver morgen mm

Brug vores ægløsningsberegner og find ægløsning

Med vores ægløsningsberegner får du disse vigtige data, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at blive hurtigere gravid.

Kik i din kalender og find ud af hvornår din menstruation startede sidste gang. Vælg denne dato fra listen, husk at vælge hvor mange dage din cyklus normalt varer og tryk på knappen "beregn".

sidste menstruationsdato

Dage i din cyklus

Vores ægløsningsberegner vil nu vise dig i hvilken periode du formentlig har ægløsning. Denne periode kaldes også for den fertile periode og vil vare fra 5 dage før ægløsning til dagen hvor selve ægløsning sker.

Beregn ægløsning for de næste 6 måneder

Som du kan se viser vores ægløsningsberegner dig oplysninger for dine cyklusser de næste 6 måneder. Det er en af de dage hvor din ægløsning formentlig ligger og hvor du har størst mulighed for at blive gravid.

Hvis længden på din cyklus ændrer sig, er det vigtigt at du går ind og laver en ny beregning på dette tidspunkt for at datoerne passer så godt som muligt.

Brug ægløsningstest - optimer chancerne for at blive gravid

Det er forskelligt hvornår en kvinde har ægløsning, dog ved man at den ofte sker 12-16 dage FØR hun skal have sin næste menstruation.

Derfor kan det være en god ide også at bruge ægløsningstest for at finde ægløsning, hvis man vil være helt sikker på at man har samleje på de rigtige dage i ens cyklus.

Hvis man gerne vil vide lidt tidligere at ægløsning er på vej, kan man vælge at bruge en digital ægløsningstest fra ClearBlue som måler to forskellige hormoner.

Denne kombination gør at kvinden som bruger den type ægløsningstest vil få besked allerede 2 dage tidligere - end hvis hun brugte de alm. Ægløsningstest som kun måler ét hormon - at ægløsning er på vej.

Hvis du så tror at du er lykkedes med at blive gravid, så tag en graviditetstest.

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.