Fertilitetsmonitor

Med en fertilitetsmonitor fra Clearblue kan du få hjælp til at forbedre chancerne for graviditet med op imod 86%. Clearblues Advanced fertilitetsmonitor tester ikke kun for graviditet, men viser tilmed hvornår du er mest fertil ifølge din ægløsning.

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

1.399,00 kr.

Alt hvad du skal bruge for at komme igang med Clearblue Advance Fertilitesmonitor. Monitor, 20 fertilitetstest, 4 graviditetstest og batterier medfølger. Clearblues Advance Monitor hjælper dig med at finde de dage i din menstruationscyklus, hvor du er mest fertil og hvor du så har størst chance for at blive gravid. Monitoren har dansk sprog og der medfølger dansk (oversat) brugsanvisning. 

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne
Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

1.098,00 kr.

Nyhed! - Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor - øger dine chancer for at blive gravid med 86%*. Den nye monitor kan både bruges til at teste for ægløsning og graviditet. Clearblues monitor er blevet meget nemmere at anvende og giver et klart og tydeligt resultat i forhold til almindelige graviditetstest og ægløsningstest.

Teststicks medfølger ikke - de sælges separat.

* I undersøgelsen brugte 302 kvinder Clearblue fertilitetsmonitor, mens 347 ikke brugte noget hjælpemiddel for at opnå graviditet. I løbet af 2 cyklusser blev 89% flere gravide i den gruppe som brugte fertilitetsmonitoren, sammenlignet med den gruppe kvinder som ikke brugte noget hjælpemiddel. Kilde: Fertility and Sterility, Vol. 87. Februar 2007, The official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor
Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

499,00 kr.

Pakke med 20 fertilitetstest for brug med Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, samt 4 graviditetstest som også bruges med monitoren.

Kan  bruges sammen med Clearblue Advanced fertilietsmonitor eller den gamle type monitor (dog kun de 20 fertilitetstestene; ikke de 4 graviditetstestene - de kan kun bruges med advanced modellen.

Monitoren købes separat.

Læs mere
Læs mer om Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Hvordan fungerer Clearblue Advanced fertilitetsmonitor?

Clearblue Advanced fertilitetsmonitor forbedrer dine chancer for graviditet ved at finde dine mest frugtbare dage. De fleste kvinder har et sted mellem 1-5 dage i løbet af deres cyklus, hvor de er særligt fertile og yderligere 2 dage, hvor de er maksimalt fertile. Da fertilitetsmonitoren fra Clearblue både måler koncentrationen af LH-hormonet og østrogenniveauet i urinen, kan fertilitetsmonitoren identificere dine mest fertile dage i din cyklus. Clearblue Advanced fertilitetsmonitor kan bruges af alle kvinder, der har en cyklus mellem 21 og 42 dage.

Køb din fertilitetsmonitor online

Ved at bruge en fertilitetsmonitor fra Clearblue får du oplyst, hvilken dag du er kommet til i din cyklus, samtidig med at du får oplyst din fertilitetsstatus de næste 24 timer. Køb din fertilitetsmonitor fra Clearblue online her hos Billige-teste.dk, vi pakker og sender ordrer 6 dage om ugen – naturligvis ganske diskret.

Spar penge på december måneds tilbud


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.