menu
ForsideCoronatestBoson Covid-19 hjemmetest – 1 stk

Boson Covid-19 hjemmetest – 1 stk

 
På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Boson antigen selvtest/hjemmetest til podning i næsebor mod COVID-19. Testen kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter, og fungerer ved, at du fører en kort vatpind et par centimeter op i hvert næsebor og foretager en podning.

Testen er CE-godkendt til privatbrug/selvtest. Indhold: 1 test pr. pakke.


VIGTIG INFORMATION – Kan testen tåle lave temperaturer f.eks. i postkassen, når det er minusgrader udenfor? Testens nøjagtighed påvirkes ikke af lave temperaturer, men det anbefales at opbevare testen ved stuetemperatur i 60 minutter før brug, så den er tempereret.

» Se producentens udtalelse om temperaturfølsomhed

Jo flere du køber af gangen, jo lavere er prisen pr. stk.

Hvornår kan man bruge Boson coronatesten?

Hurtigtesten gør det muligt at hurtigt få svar på, om du er coronapositiv, hvilket kan være en god tryghed, før du skal mødes med andre mennesker. Brug f.eks. en Covid-19 hjemmetest, inden du skal til møde eller hvis du skal have gæster. Skal du være sammen med en særligt udsat, kan testen også give ekstra tryghed, da selv vaccinerede har en lille risiko for at blive smittede.

Det vil være en rigtig god ide at have coronatesten liggende klar i din førstehjælpskasse, hvis du en dag føler dig sløj. Så kan du teste dig selv eller din husstand, mens du venter på at komme til PCR-test. På den måde vil du hurtigere kunne tage dine forholdsregler og give andre besked, hvis du skulle teste positiv. Antigen hurtigtesten virker, uanset om du har symptomer eller ej. Dog bør du altid få foretaget en PCR-test, hvis du har coronasymptomer. Det samme gælder, hvis du er nær kontakt til en smittet.

Læs mere om retningslinjer for test hos Sundhedsstyrelsen.

Hjemmetest med høj sikkerhed

Boson antigen hurtigtest er en pålidelig test med en nøjagtighed på 98,72%. Dette betyder, at det fanger 96,77% af de corona positive personer. Blandt de corona negative personer fanger testen 99,2% af tilfældene.

  • Sensitivitet: 96,77%
  • Specificitet: 99,20%
  • Nøjagtighed: 98,72%

Er der to streger på antigentesten, kan du altså forvente, at du er coronapositiv. Det gælder også, hvis stregen er svag. Du bør herefter følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for coronasmittede – det vil sige gå i isolation, give besked til nære kontakter og få resultatet bekræftet ved en PCR-test. Har testen kun én streg, er den negativ, eller virusmængden i prøven er for lille til, at testen slår ud.

Er der ingen streger på hurtigtesten, er resultatet ugyldigt.

Boson SARS-CoV-2 antigen hurtigtest er CE-mærket (CE 0123) til hjemmebrug.

Holdbarhed: 2023-04

Hvordan fungerer hurtigtesten?

Boson coronatesten fungerer ved, at du med en vatpind fjerner en lille smule slim fra begge næsebor. Disse tilføres den væske, som du får med i dit testkit. Herefter dryppes to dråber af væsken ned i selve testen. Efter 15 minutter kan resultatet aflæses. Hvis der er SARS-CoV-2-antigener i prøven, vil testen vise positiv.

Testen er udviklet til at påvise en aktiv infektion med Coronavirus og er altså ikke en antistoftest.

Få din coronahjemmetest leveret til døren

Bestiller du Boson hjemmetest hos Billige Teste, får du gratis levering ved ordrer over 149 kroner. Vi pakker og sender bestillinger hver dag fra søndag-fredag, så bestiller du inden kl 14, sender vi din ordre samme dag, undtagen lørdag. Vi sender alle pakker med DAO, og leveringstiden er typisk 1-2 hverdage. Din coronahjemmetest pakkes i en diskret kuvert, der kan gå i din postkasse.

Læs mere om Boson coronatest til hjemmebrug, og hvordan den anvendes, i brugsvejledningen.

Brug for større mængder af covid-19 selvtest?

Kontakt os gerne, såfremt man har brug for større kvantiteter. Vi kan hjælpe med et tilbud. Produktet kommer i æsker med 1 test i hver inklusiv brugsanvisning på både Dansk, Engelsk, Svensk, Norsk og Finsk.
E-Invasion A/S er registreret som importør/distributør af medicinsk udstyr og fremgår af Lægemiddelstyrelsens liste.

Se hvordan testen udføres

Brugsanvisning

Download Boson SARS-COV-2 antigen hurtigtest


Webshop godkendt af lægemiddelstyrelsen

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik