Dine fordele

Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!

Vælger du at betale med bankkort, f.eks. Dankort eller på faktura, så afsendes din ordre samme dag hvis du bestiller inden kl. 17.30 hverdage (kl. 14.00 søndage). Da der ikke er udbringning af post om søndagen, så pakkes indkomne ordre på en lørdag altid om søndagen og så har du den forhåbentlig med posten mandag. Det kan næsten ikke gå hurtigere.

Kvalitetsteste til lavpris

Vi sælger både graviditetstest og ægløsningstest af kendte mærker, som også eksisterede dengang din mor var ung. Det er mærker som RFSU og Clearblue. 

Måske du ikke lægger stor vægt på at det er en Clearblue test – det er trods alt blot en test der tisses på – så har vi også et alternativ. Det er tests fra Wondfo, som er en af verdens største producenter, men som ikke bruger sine penge på at brande produktet, men hvor fokus er på at levere kvalitet til en konkurrence dygtig pris. Oftest levere disse tests som egne brands til apotekere og materialister, som så sætter sit eget navn og logo på.

Hurtigt og diskret levering

Leveringen er hurtig, men også diskret. Dvs. som afsender står der blot E-Invasion A/S, som er selskabet bag Billige-Teste.dk. Testen afsendes en i solid bublekuvert, de gør det svært for andre at gætte sig til indholdet.

Personlig kundeservice

Vi ved hvad vi sælger, og har du spørgsmål til vores produkter, så er det blot at kontakte vores produktrådgivere. Det kan ske på e-mail, telefon og via chat fra kl. 9 til 15  - mandag til fredag.

21 dages fuld returret

Normalt har du som forbruger 14 dage fortrydelsesret, når du handle varer på internettet. Denne frist har vi udvidet til 21 dage, og regnes først fra den dag, hvor du modtog varen. Du skal dog selv betale de omkostninger (porto) der er ved at sende din ordre retur til os. Ydermere så skal produkterne være uanvendte, så de kan sælges igen, men det siger næsten sig selv. Se vores købsbetingelser. (link to our terms)

CE mærkede og FDA godkendte

CE mærket kender de fleste og vores test er også CE mærkede. Det er en mærkningsordning som producenterne skal leve op til ved levering i EU. Når der derfor kan så CE godkendte tests på andre websider, så er dette noget vrøvl.

Derimod så skal et produkt være godkendt i USA, for at produktet må sælges til andre. Der får producenten en godkendelse for hvert produkt, og vores graviditetstest og ægløsningstest har denne FDA godkendelse. FDA stør i øvrigt for Food and Drug Administration.

 
 

Har du brug for hjælp?

Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.

Perfekt!
559 vurderinger

Mange tak for rigtig god, hurtig og professionel service.

- Stine