Fertilitetsrådgivning - Gratis rådgivningssamtale

Babyplan tilbyder alle kunder gratis telefonisk fertilitetsrådgivning med fertilitetsklinikken VivaNeo. Denne samtale henvender sig til dig, som har; forsøgt at blive gravid i mindst 6 måneder, anvendt Babyplan ægløsningstest eller testsæt og nu gerne vil have personlig rådgivning. 

Få gode råd fra en fertilitetsekspert – jordmorder eller sygeplejerske – til hvad du/I kan gøre.

Bestil en GRATIS telefonsamtale på Babyplan.dk i dag. Varighed: 25 min.

 

Læs mere

Tip en veninde

Tip en veninde

Har du lyst til at fortælle en god veninde eller din partner om vores produkter, så kan du gøre det her.

Luk

Rådgivningssamtale om fertilitet til dig, der prøver at blive gravid

Perioden, hvor man prøver at blive gravid, er fyldt med spænding og håb. Spændingen kan dog hurtigt blive afløst af frustration over, hvorfor det endnu ikke er lykkes.

Det er helt normalt at blive utålmodig og måske begynde at tvivle på sig selv og sin krop undervejs i processen. For mange tager det nemlig længere tid at blive gravid, end man regner med.

Måske er det kun dig og din partner, som ved at I forsøger at blive gravide, og så kan det være rart at få klarhed omkring de spørgsmål, I går med. Gennem Babyplan tilbyder vi lige nu gratis rådgivningssamtaler pr. telefon med fertilitetsklinikken VivaNeo i København. Få råd og vejledning fra en fertilitetsekspert.

Fertilitetsrådgivningen kan bl.a. give svar på:

 • Hvad du selv eller din partner kan gøre for at øge chancerne for graviditet
 • Spørgsmål om din ægløsning
 • Om din vægt påvirker dine muligheder for at blive gravid
 • Om I har sex på det rette tidspunkt i cyklus.
 • Om der er noget galt med din krop, siden du ikke bliver gravid
 • Om du hører til den gruppe af kvinder, som skal igennem fertilitetsbehandling.
 • Om du bør kontakte egen læge
 • Om der er nogle ting i din hverdag, som du bør ændre.

Få svar på dine spørgsmål. Få ro i maven og få klarhed.

Fertilitetsrådgivning med fertilitetsklinikken VivaNeo

Alle samtaler foregår via telefon med fertilitetsklinikken VivaNeo, som har en række specialister i fertilitet – det vil sige at du får råd og vejledning af en jordmoder eller sygeplejerske

Fertilitetssamtalen henvender sig til dig, som ønsker at blive gravid, og som har forsøgt at blive gravid i mindst 6 måneder, hvor det altså ikke er lykkedes endnu. Før telefonsamtalen bliver du bedt om at svare på en række spørgsmål. Det sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning. Det kan være en god idé at tage din partner med til samtalen.

Varighed: 25 min.

Er du stadig i planlægningsfasen vil vi I stedet anbefale vores opstartssamtale: Planlæg din graviditet – tal med en specialist.

Sådan gør du:

 1. Gå til Babyplan.dk og udfyld formularen på siden. 
  Du modtager herefter en e-mail eller et brev fra os med en kode og kontaktoplysningerne til fertilitetsklinikken VivaNeo, som du efterfølgende kontakter for at aftale tid. 
   
 2. Oplys koden når du kontakter klinikken. 
   
 3. Udfyld en mini journal.
  Inden din samtale med rådgiveren, skal du udfylde en mini journal med spørgsmål omkring dig og din situation som fertilitetsklinikken skal bruge, for at kunne give dig den mest mulige rådgivning under samtalen.

  Linket til mini journalen, som man udfylder online, får du når du booker din samtale med VivaNeo.

Om VivaNeo 

VivaNeo har siden 1999 været i kontakt med kvinder i mange forskellige situationer fra hele Europa, der alle har haft ét fælles ønske: At blive gravide og få et barn. VivaNeo har i dag hjulpet godt 5.000 børn til verden. Vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at kunne hjælpe mange af disse kvinder med at få deres største ønske opfyldt.

Skabelsen af et nyt liv er en særlig oplevelse, man helst skal tænke tilbage på med glæde den dag, man sidder med barnet i armene. Derfor lægger vi meget stor vægt på, at alle, som er i kontakt med vores klinik eller personale, føler sig trygge, hørt og får et godt forløb.

VivaNeo består af speciallæger, embryologer, fertilitetssygeplejersker og jordemødre. Vi mener, at høj etik og et højt fagligt niveau er afgørende for vores troværdighed. Vi holder os bl.a. ajour med den nyeste udvikling inden for fertilitetsbehandlinger ved at deltage på kongresser og kurser i hele verden. 


Planlæg din graviditet – tal med en specialist

Planlæg din graviditet – tal med en specialist

379,00 kr.

Ønsker du at blive gravid, men har en masse spørgsmål – ikke mindst til hvor nemt eller hvor svært det vil være for dig?

Planlæg dit graviditetsforløb bedst muligt. Få svar på dine spørgsmål af en specialist. Bestil en telefonsamtale med en fertilitetssygeplejerske eller - jordemoder, som kan rådgive dig.

Varighed: 25 min. Samtalerne vil være via telefon eller Skype

Læs mere
Læs mer om Planlæg din graviditet – tal med en specialist

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.