menu
ForsideIntimplejeRemescar arstift mod ar

Remescar arstift mod ar

 
På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

Diskret
forsendelse

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Remescar arstift tilbyder effektiv, naturlig og enkel behandling af alle typer af ar, fx operationsar, brændemærker, ar efter laserbehandlinger eller strækmærker. De aktive ingredienser fugter, plejer og genopretter huden, så dine ars synlighed mindskes. Køb den populære og meget effektive Remescar arstift til arfjernelse billigt online her hos billige-teste.dk.

Køb den populære Remescar arstift her. Naturlig og enkel behandling, som fjerner eller mindsker synligheden af alle typer ar.


Hvordan fjerner jeg ar?

Har du ar efter et kejsersnit, strækmærker efter graviditet og amning eller lign., kan du på en helt naturlig og enkel måde fjerne dem med en arstift fra Remescar.

Med en arstift fra Remescar kan du nemlig mindske synligheden og nogle gange fjerne ar helt – Remescar arstift kan benyttes på alle typer af ar, f.eks. operationsar, strækmærker, brændemærker eller ar efter laserbehandlinger.

Med en Remescar arstift kan du nemt og bekvemt reducere synligheden af både gamle og nye ar markant. Remescar arstift hjælper med at blødgøre og udglatte den arrede hud, ligesom stiften er med til at reducere dannelsen af arvæv. En arstift fra Remescar er grundet sin størrelse nem at have med sig overalt, ligesom den er nem at anvende. Stiften kan bruges i ansigtet og på resten af kroppen.

Brug stiften to gange dagligt i 2 – 3 måneder. Remescar arstift indeholder ligeledes solfaktor 15, som tilfører den beskadigede hud ekstra solbeskyttelse.

Hvordan virker Remescar arstift?

Remescar arstift er som sagt super let anvendelig, og den kan derfor bruges af alle. Remescar arstift er med til at underbygge hudens helingsproces og frigør et tyndt, diskret lag silikonebaseret film, der beskytter og skaber de mest optimale rammer for, at arret kan hele ordentligt.

Hvor kan Remescar arstift anvendes?

Remescar arstift kan bruges på både ar, brændemærker, strækmærker, operationsar og ar efter laserbehandlinger. Derudover kan Remescar arstift bruges på både nye og gamle ar, da den silikonebaserede film både udglatter, blødgører og reducerer dannelsen af arvæv. Stiften er let at anvende og med sin størrelse er den nem altid at have med på farten.

Stiften er ligeledes praktisk, da den silikonebaserede film forbliver gennemsigtig efter påførsel, hvilket gør, at du kan påføre stiften på dit ar, uden at andre lægger mærke til det.


Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleves ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik