menu
ForsideIntimplejeRemescar Stretch Marks creme mod strækmærker

Remescar Stretch Marks creme mod strækmærker

 
På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

Diskret
forsendelse

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Remescar Stretch Marks er en effektiv, silikonebaseret creme der effektivt behandler strækmærker ved at beskytte og nære den beskadigede hud, så den kan genoprette. Med regelmæssig brug vil de rekonstruerende ingredienser i Remescar Stratch Marks forbedre hudens overflade, modvirke nye strækmærker og mindske synligheden af dine strækmærker.

Køb Remescar Stretch Marks billigt her hos Billige Teste, så leverer vi i løbet af 1-2 hverdage i diskret pakning.

Silikonebaseret creme, der behandler og forhindrer strækmærker. Tuben indeholder 100 ml.


Hvorfor får jeg strækmærker?

Strækmærker opstår oftest på baggrund af både fysiske og hormonelle faktorer. Strækmærker handler i bund og grund om hudens elasticitet og skyldes forandringer i bindevævet.

Strækmærker kan derfor opstå i forbindelse med strækning af huden eller ved hormonelle forandringer pg.a. fx steroider fra binyrerne, østrogen og relaxin. Derfor opstår strækmærker også ofte i puberteten.

I forbindelse med graviditet oplever rigtig mange kvinder, at de udvikler strækmærker i huden. De fleste kvinder oplever hyppigst strækmærker på mave, baller, lår og bryster. Strækmærkerne i huden skyldes forstrækninger af de elastiske fibre i underhuden, som ikke genvinder deres elasticitet. Når fibrene i underhuden får en skade, i form af et strækmærke, vil det i de fleste tilfælde bevirke varige ændringer i huden.

I forbindelse med graviditet oplever mange kvinder, at de får strækmærker. I løber af en graviditet udsættes kvindekroppen for et enormt pres, både hormonelt og fysisk. Strækmærker opstår bl.a. pga. hurtig vægtstigning og hurtig vækst, og det forårsager altså disse strækninger – i særdeleshed pga. den hurtige vækst af maven. Graviditet er derfor et eksempel på en fysisk faktor, der ganske enkelt bevirker, at huden ikke kan følge med og derfor ”revner” i form af strækmærker.

Hvordan behandler jeg mine strækmærker?

Ved at bruge Remescar Stretch Marks creme mod strækmærker tilfører du din hud et langtidsholdbart lag film, der beskytter den beskadigede hud, samtidigt med at cremen tilfører den nødvendige mængde fugt og næring til genoprettelse af huden.

Remescar Stretch Marks er en silikonebaseret creme, der både behandler og modvirker dannelsen af strækmærker.

Remescar Stretch Marks indeholder rekonstruerende ingredienser, som hjælper huden med at genoprette sin naturlige fugtbalance, der giver din hud den bedste forudsætning for at genvinde sin elasticitet i underhudens eller ødelagte fibre. Med Remescar Stretch Marks creme hydreres huden øjeblikkeligt, ligesom cremen rent kosmetisk forbedrer hudens overflade og modvirker dannelsen af nye strækmærker.

Køb Remescar Stretch Marks creme online her hos Billige Teste til en lav pris. Vi pakker og sender 6 dage om ugen, så du hurtigt har din strækmærkecreme leveret til døren.


Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleves ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik