Folsyre

Når du er gravid eller planlægger graviditet er det anbefalelsesværdigt at tage folsyre som et ekstra kosttilskud i dagligdagen. Allerede før graviditet eller når du befinder dig i første trimester af din graviditet kan folsyre hjælpe dig til en mere sikker graviditet.

Vis: 

Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.

Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.

Fra 14,83 kr. per stk.

Husk Babyplan folinsyre allerede fra du planlægger din graviditet  eller befinder dig i første trimester af graviditeten - Babyplan folinsyre til den sikre graviditet.

Læs mere
Læs mer om Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.
Bio-Folin - Folsyre til gravide

Bio-Folin - Folsyre til gravide

99,00 kr.

Bio-Folin fra Pharmanord indeholder den folsyre, som du anbefales at spise, hvis du forsøger eller allerede er gravid.

Bio-Folin er et kosttilskud af høj kvalitet, som er fremstillet under farmaceutisk kontrol. Bio-Folin indeholder 400 mikrogram folsyre.

Læs mere
Læs mer om Bio-Folin - Folsyre til gravide

Tag folsyre under graviditeten

Folsyre, som i gamle dage gik under betegnelsen folinsyre, kaldes ofte for det stille vitamin. Folsyre er et uundværligt støttevitamin, der kan hjælpe dig, som enten allerede er gravid eller planlægger at blive det, med at få de mest essentielle næringsstoffer, så kroppens stofskifteprocesser fungerer gnidningsfrit igennem graviditeten. Ved at tage folsyre de første 12 uger af din graviditet, mindsker du ligeledes risikoen for at få et barn med neuralrørsdefekter, i særdeleshed rygmarvsbrok. Folsyre

Tag folsyre før du bliver gravid

Hvis du allerede nu planlægger at blive gravid, er det vigtigt at være opmærksom på folsyre. Folsyre er et vitamin, der naturligt findes i mange madvarer, men som gravid er det nødvendigt at supplere med folsyre i tabletform for at få tilstrækkeligt i forbindelse med graviditeten. Hvis du vil være gravid, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du dagligt tager 400 mikrogram folsyre og på den måde mindsker risikoen for misdannelser i fostret.

Spar penge på december måneds tilbud


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.