Til manden

Omkring 1/5 af alle mænd har dårlig sædkvalitet – mange helt uden at vide det. Netop mænds dårlige sædkvalitet er én af hovedårsagerne til, at 10% af alle par kæmper med at blive gravide. Hvad mange dog ikke ved er, at der findes kosttilskud som B-Daddy, der er målrettet mænd, som gerne vil støtte produktionen af sunde sædceller.

B-Daddy til manden - 60 kapsler - 1 måneds forbrug

B-Daddy til manden - 60 kapsler - 1 måneds forbrug

259,00 kr.

Kosttilskud til forbedring af mandens sædkvalitet ved at støtte produktionen af normale, og sunde sædceller.

B-Daddy indeholder SelenoPrecise som er med til at beskytte mandens  celler mod oxidative skader og stimulere dannelsen af sunde og normale sædceller.

Læs mere
Læs mer om B-Daddy til manden - 60 kapsler - 1 måneds forbrug

B-Daddy – et kosttilskud til forbedring af sædkvalitet

B-Daddy er et kosttilskud, der indeholder SelenoPrecise og antioxidanten Coenzym Q10, som understøtter mandens naturlige dannelse af normale sædceller. Antioxidanten Coenzym Q10 beskytter sædcellerne mod skader under cellernes dannelse i testiklerne, ligesom Coenzym Q10 også beskytter mandens sædceller bagefter. Hvis man som mand tager B-Daddy som et kosttilskud til den almindelige kost, kan Coenzym Q10 være med til at nedsætte antallet af unormale sædceller og tilmed øge sædcellernes evne til at befrugte ægget.

Hvad kan man gøre ved lav sædkvalitet?

Udover at supplere den daglige kost med B-Daddy, er der en lang række yderligere ting som mænd kan være opmærksomme på, hvis sædkvaliteten halter. Mange mænd er slet ikke klar over, at man faktisk kan gøre en del selv for at forsøge at forbedre sin sædkvalitet. Undgå rygning og tobaksrøg i det hele taget, tab de overflødige kilo, hvis du er overvægtig og sørg for at have sex hver til hver anden dag. Derudover kan det, udover at tage B-Daddy, være en fordel at supplere med et dagligt tilskud af selen og zink, hvis man ikke kan spise sig til det igennem den ordinære kost i dagligdagen.

Spar penge på december måneds tilbud


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.