Vitaminer

Når du er gravid, behøver du ekstra vitaminer og mineraler. Under graviditeten er det særligt vigtigt, at du får den korrekte sammensætning af vitaminer og kosttilskud, som hjælper dig til at få en så sikker og problemfri graviditet som muligt. Her hos Billige-teste.dk forhandler vi alle nødvendige kosttilskud, herunder folsyre, jern og ammevitamin, der hjælper dig til en bedre graviditet.

Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.

Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.

Fra 14,83 kr. per stk.

Husk Babyplan folinsyre allerede fra du planlægger din graviditet  eller befinder dig i første trimester af graviditeten - Babyplan folinsyre til den sikre graviditet.

Læs mere
Læs mer om Babyplan Folsyre / Folinsyre - 30 tabletter.
HemoJern - 60 tabletter fra Longo

HemoJern - 60 tabletter fra Longo

71,95 kr.

HemoJern - nu med tilsat C-vitamin. Sundhedsstyrelsen anbefaler alle gravide at tage jerntilskud fra 10. uge i graviditeten.

Læs mere
Læs mer om HemoJern - 60 tabletter fra Longo

Vitaminer før og under graviditet

Som gravid kan du i udgangspunktet leve fuldstændig som du plejer, men de fleste gravide oplever at have brug for ekstra vitaminer, mineraler og kosttilskud. Oftest er det vitaminer som jern, kalk og D-vitamin, ligesom folsyre kan være gavnligt at tage – både for dig og dit barn - allerede før graviditet og i 1. trimester af graviditeten. Den rette sammensætning af vitaminer og mineraler under graviditeten er vigtigt for at sikre, at dit foster kan udvikle sig som det skal.

Vitaminer under og efter graviditet

Hvor GraVitamin og folsyre er kosttilskud til før og under graviditeten, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at alle gravide tager et jerntilskud igennem det meste af graviditeten og nogle gange også efter fødslen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide kvinder allerede fra 10. graviditetsuge tager HemoJern eller andre jerntilskud. Derudover kan det også være en fordel at tage ammevitamin med folsyre, hvis du ammer. Ammevitamin fra GraVitamin indeholder samtlige vitaminer og mineraler du har brug, når du ammer dit barn.

Spar penge på december måneds tilbud


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.