Om Billige-Teste.dk

Billige-Teste.dk har siden 2003 solgt graviditetsteste og ægløsningsteste via Internettet.
Vi har til dato betjent mere end 200.000 tilfredse kunder i Norden og solgt mere end 3.000.000 teste til vores kunder.

Vi er i dag en af nordens største online-butikker for salg af graviditetsfremmende produkter, og takket være vores høje kundetilfredshed og professionelle kundeservice får vi mere end 2000 nye kunder hver måned. Det gør vi kun fordi:

Kundeservice - også per telefon!
Modsat mange andre web-shops, er vores kundeservice ikke blot begrænset til et mobilnummer med en automatisk telefonsvarer. Du kan ringe til os på hverdage mellem kl. 9.00 og 15,00, hvis du har spørgsmål til hvordan du bestiller i vores web-shop eller anvender vores produkter.

Babyplan® test - Unikt mærke på markedet, som er helt fokuseret på fertiliteten. 
Vi er eneforhandler af Babyplan® produkter i Danmark, som bl.a. tilbyder graviditetstest, der kan indikere en mulig graviditet op til 4 dage før det forventede tidspunkt for menstruation. Babyplan® Tidlig graviditetstest har en pålidelighed på over 99%, og er i top, hvad angår nøjagtigheden af graviditetstests. Læs om andre Babyplan produkter på babyplan.dk.

Clearblue test - Verdens bedste!
Vi er autoriseret forhandler af Clearblue teste, som er verdens førende og mest innovative producent af graviditetsteste og ægløsningsteste.

Billige-Teste.dk (E-invasion A/S og deres filialer i Sverige og Finland) beskæftiger i alt 11 personer inden for kundeservice, administration, produktrådgivning, engros salg, indkøb, IT og webdesign.

Oplysninger om E-Invasion A/S iht. lovgivningen:

E-Invasion A/S (aktieselskab)
Artillerivej 86, 1. sal
2300 København S
CVR 27421369 - etableret 2003
Tlf. 70 200 128 (9-15)
info @ billige-teste.dk

Billige-Teste.dk er en e-mærket butik.

Billig-teste.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Chat med os nu

+45 70 200 128

Se desktop version