Babyplan Testsæt - strimmel med folsyre

  • Babyplan Testsæt - strimmel med folsyre
På lager 206,00 kr.
Få alle produkterne du har brug for på én gang med et Babyplan Testsæt. 
 
I dette testsæt medfølger 14 stk. ægløsningstest strimmel, 5 stk. graviditetstest strimmel og 2 pakker Babyplan folsyre, som hver indeholder 60 tabletter.  I testsættet er der nok til 2 måneder.
 
Lån en Babyplan Ultralydsmonitor - Når du anvender dette testsæt til at opnå graviditet tilbyder vi at du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor.
Total pris 206,00 kr.
Hurtig og diskret levering indenfor 1-2 dage
Personlig kundeservice
Gratis fragt over 60 kr.

Hvad får du med i et Babyplan Testsæt - strimmel med folsyre

I et Babyplan Testsæt medfølger de produkter du har brug for når du planlægger graviditet. 
 
Når du anvender et Babyplan Testsæt til at opnå graviditet, tilbyder vi at du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Ultralydsmonitoren giver hele familien mulighed for følge det ufødte barn tættere ved at lytte til barnets hjerterytme.
 
Husk at spise folsyre
 
Folsyre er et B-vitamin, der findes i fx spinat, bælgfrugter, brød, gryn, bær og frugter. Det er blandt andet vigtigt, når kroppens celler deler sig.
 
Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt vitamintilskud af folsyre / Folinsyre, allerede fra du planlægger graviditet og de første 12 uger af graviditeten. Folsyre sænker nemlig risikoen for misdannelser af hjerne og rygmarv (rygmarvsbrok) hos barnet.
 
Der medfølger 2 pk. Babyplan - Folsyre for gravide (60 tabletter i alt).
 
Test om du har ægløsning
 
Når du kender tidspunktet for din ægløsning, er dine chancer for at blive gravid meget større. Der medfølger i dette testsæt i alt 14 stk. ægløsningstest strimmel - hvor der er beregnet 7 stk. ægløsningstest til hver periode.
 
Ægløsningstesten måler koncentrationen af LH (Luteinizing Hormone) i urinen, som stiger ca. 24 til 36 timer før selve ægløsningen. Det er derfor vigtigt at udføre mindst en ægløsningstest hver dag i den periode hvor du skal teste.
 
Denne ægløsningstest er blandt markedets mest følsomme og er over 99,9% nøjagtig.
 
Test om du er gravid
 
Er du nået den sidste del af din cyklus kan du teste om du er gravid med en Babyplan Tidlig Graviditetstest. Denne graviditetstest har en meget høj sensitivitet, som gør at du kan få et positivt resultat helt op til 5 dage før tidspunktet for din menstruation.
 
Der medfølger 5 stk. Babyplan Tidlig Graviditetstest strimmel dette testsæt.
 
Er du blevet gravid? Så kan du låne en Babyplan Ultralydsmonitor
 
Hvis du er blevet gravid skal du kontakte os når du nærmer dig 16. uge. Som en del af vores Babyplan Testsæt tilbyder vi nemlig, at du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Du betaler kun for forsendelse og Babyplan Ultralydsgel, som koster 69 kr. 
 
Ultralydsmonitoren giver dig mulighed for at lytte og optage dit ufødte barns hjerteslag i fred og ro derhjemme.
 
Du kan låne ultralydsmonitoren i en periode på 30 dage.
Relaterede produkter

+45 70 200 128

Se desktop version