Hurtig og diskret levering indenfor 1-2 dage
Personlig kundeservice
Gratis fragt over 60 kr.

Termometer

Køb et termometer og følg med i din temperatur – det kan fortælle dig, hvornår du får ægløsning. Temperaturen påvirkes nemlig omkring tidspunktet for din ægløsning, og dermed kan et termometer være med til at fortælle dig, hvornår du nemmest bliver gravid.

Køb et Babyplan® termometer som et supplement til ægløsningsteste, hvis du vil have styr på din ægløsning og fertilitet. Du finder et billigt termometer fra Babyplan® og mange andre produkter til fertilitet og graviditet her hos billige-teste.dk. Vi sender ordrer 6 dage om ugen, så hvis du bestiller i dag, kan du have dit termometer i postkassen allerede i morgen.

Babyplan Digital Termometer med bøjelig spids

Babyplan Digital Termometer med bøjelig spids

129,00 kr.

Babyplan Digital Termometer har en bøjelig spids som kan bøje 45 grader. Det gør det mer behageligt i brug, hvis du f.eks. foretrækker at måle temperaturen i munden.

Kan anvendes i både mund, armhule eller endetarm.

Resultatet aflæser du nemt også i mørke, da displayet er stort, og tydeligt oplyst. Termometeret husker sidst målte temperatur, når termometret tændes og kan gemme op til 30 temperaturmålinger.

Babyplan Digital Termometer har 2 decimaler der gør det nemt at foretage præcise målinger – en nødvændighed for dig som vil følge din basale kropstemperatur.

Chat med os nu

+45 70 200 128

Se desktop version