Hurtig og diskret levering indenfor 1-2 dage
Personlig kundeservice
Gratis fragt over 60 kr.

Fertilitetsrådgivning

Billige-teste.dk har et samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo, der giver dig mulighed for at få online fertilitetsrådgivning. Du kan nemlig bestille en rådgivningssamtale, hvor du via Skype eller pr. telefon har mulighed for at snakke med en fertilitetsekspert, der kan give dig gode råd og vejledning i forbindelse med graviditet.

Planlæg din graviditet – tal med en specialist

Planlæg din graviditet – tal med en specialist

379,00 kr.

Ønsker du at blive gravid, men har en masse spørgsmål – ikke mindst til hvor nemt eller hvor svært det vil være for dig?

Planlæg dit graviditetsforløb bedst muligt. Få svar på dine spørgsmål af en specialist. Bestil en telefonsamtale med en fertilitetssygeplejerske eller - jordemoder, som kan rådgive dig.

Varighed: 25 min. Samtalerne vil være via telefon eller Skype

Fertilitetsrådgivning - Gratis rådgivningssamtale

Fertilitetsrådgivning - Gratis rådgivningssamtale

0,00 kr.

Vil du gerne være gravid? Har du og din partner forsøgt at gøre dig gravid i mindst 6 måneder, uden at det er lykkedes at få to streger på graviditetstesten? Fertilitetsrådgivning kan måske øge din chance for graviditet hurtigere.

Få gode råd fra en fertilitetsekspert – jordmorder eller sygeplejerske – til hvad du/I kan gøre. Bestil en telefonsamtale i dag. Varighed: 25 min.

Fertilitetsrådgivning – få råd og vejledning fra VivaNeo

Når du ønsker at blive gravid, kan det være en fordel at planlægge din graviditet i samarbejde med en fertilitetsekspert, som kan give dig gode råd og vejledning hele vejen gennem din graviditet. Billige-teste.dk tilbyder dig, i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo, fertilitetssamtaler med en fertilitetsekspert via Skype eller på telefon. En enkelt fertilitetssamtale tager 25 minutter og giver dig muligheden for at tale med en fertilitetsspecialist, hvor du kan stille alle de spørgsmål du måtte have på hjertet i forbindelse med graviditet og fertilitet.

Er du gravid, eller prøver du på at blive det?

Hvis du allerede er gravid, men brænder inde med en masse ubesvarede spørgsmål i forbindelse med din graviditet, har du ligeledes mulighed for at booke en rådgivningssamtale med en ekspert hos VivaNeo. Al personale hos VivaNeo er uddannede eksperter inden for fertilitetsområdet, og der sidder både sygeplejersker og jordemødre klar til at besvare de spørgsmål du måtte have. Har du og din partner forsøgt at blive gravide i mindst tre måneder, men endnu uden held? Billige-teste.dk og VivaNeo giver dig muligheden for at rådføre dig med en fertilitetsekspert, der giver dig og din partner råd og vejledning til, hvad I selv kan gøre for at øge chancerne for graviditet.

Chat med os nu

+45 70 200 128

Se desktop version