Clearblue

Med et samlet testsæt fra Clearblue får du alt du skal bruge i forbindelse med planlægningen af din graviditet. Du kan enten vælge at købe et testsæt bestående af Clearblue Advance fertilitetsmonitor og 20 stk. Advance testpenne, eller du kan vælge et pakketilbud og få 10 stks. Clearblue digitale ægløsningstest og 1 stk. Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator.

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

1.399,00 kr.

Alt hvad du skal bruge for at komme igang med Clearblue Advance Fertilitesmonitor. Monitor, 20 fertilitetstest, 4 graviditetstest og batterier medfølger. Clearblues Advance Monitor hjælper dig med at finde de dage i din menstruationscyklus, hvor du er mest fertil og hvor du så har størst chance for at blive gravid. Monitoren har dansk sprog og der medfølger dansk (oversat) brugsanvisning. 

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne
Pakketilbud - Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

Pakketilbud - Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

299,00 kr.

Spar 20,-! Pakketilbud med 10 stk Clearblue digital ægløsningstest og 1 stk. Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator.

Læs mere
Læs mer om Pakketilbud - Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

Clearblue testpakke – en fornuftig beslutning

Som det eneste brand på det danske marked tilbyder Clearblue både digitale graviditetstests og digitale ægløsningstests. Denne testtype er et særdeles fordelagtigt valg for dig, der måske tidligere har været eller er tvivl om resultatet når du aflæser en almindelig graviditets – eller ægløsningstest. Clearblues digitale graviditetstests giver dig hurtigt og nemt et letforståeligt svar på, om du er gravid og i så fald, hvor langt henne i graviditeten du er. På samme måde viser Clearblues digitale ægløsningstests i klar tekst, om du har ægløsning. Med en Clearblue fertilitetsmonitor har du ligeledes muligheden for at få at vide, hvilke dage i din cyklus du er allermest fertil.

Hurtig og diskret levering

Når du køber din Clearblue testpakke hos Billige-teste.dk, garanterer vi diskret og lynhurtig levering. Vi pakker ordrer 6 dage om ugen og bestræber os altid på at have dag-til-dag levering. Når du køber et samlet testsæt fra Clearblue er du altid sikret fri fragt – uanset om du vælger en samlet pakke med Clearblue Advance fertilitetsmonitor og Advance testpenne, eller om du vælger pakketilbuddet med Clearblues digitale ægløsningstests og Clearblues digitale graviditetstest. Derudover tilbyder Billige-teste.dk dig altid 90 dages fuld returret på samtlige testsæt fra Clearblue.

Spar penge på december måneds tilbud


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.