menu
ForsideÆgløsningstestÆgløsningstest stavBabyplan Ægløsningstest Stav

Babyplan Ægløsningstest Stav

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Babyplan Ægløsningstest Stav – En nem og hygiejnisk ægløsningstest af høj kvalitet magen til dem du kan købe på apoteket, bare til en meget lavere pris.

Ægløsningstest stav er blandt markedets mest sikre og nøjagtige Ægløsningstest, den er CE godkendt og kommer i en 5 styks pakning så du har større chance for at blive gravid.

Ægløsningstest af højeste kvalitet fra Babyplan. Resultat på få minutter.


Video – Se hvordan du udfører testen

Ægløsningstest stav – Det bliver ikke nemmere

Det er vigtigt at vide, hvornår du er frugtbar når du prøver at blive gravid og det har aldrig været så nemt at tage en ægløsningstest som det er med en Babyplan ægløsningstests.

Ægløsningstesten er udformet som en stav der gør den nem og hygiejnisk at tage. Ikke noget med først at skulle opsamle urinen i et bæger for derefter at kunne tage testen. Du tisser bare direkte på ægløsningstesten og afventer svar efter et par minutter.

Kvalitetsægløsningstests fra Babyplan

Babyplan Ægløsningstest Stav er en af markedets mest præcise ægløsningstests med over 99% nøjagtighed og en følsomhed på 25mIU/mL. Testen er både CE mærket og godkend af FDA(Food and Drug Administration) i USA.

Babyplan Ægløsningstest fungerer ved at fortælle om du har LH (Luteinizing Hormone), det hormon der stiger i koncentration ca. 24 til 36 timer før selve ægløsningen finder sted, i din urin. Den mest frugtbare periode i cyklus er samme dag som du har ægløsning og så de efterfølgende 2 dage.

Babyplan Ægløsningstest Stav kommer i sæt af 5 for øge din chance for at finde det tidspunkt hvor du er mest frugtbar. Et sæt bestående af 5 ægløsningstests forøger dine chance for at finde LH tidspunktet med 40 %.

Test 2 gange om dagen!

Vi anbefaler at teste 2 gange om dagen for ikke at misse din LH stigning. Nogle kvinder oplever at deres LH stigning sker over kort tid (under 24 timer), så for ikke at misse en positiv test, er vores anbefaling, at du tester 2 gange om dagen, fx morgen og aften på samme tidspunkt hver dag. Ved at teste 2 gange om dagen, får du et mere præcist tidspunkt for din ægløsning, og hvornår du er mest fertil. Efter en positiv ægløsningstest, kan du forvente at din ægløsning sker indenfor de næste 24-36 timer.

Fordelene ved ægløsningstest stav

Ægløsningstest stav er nem sikker og hygiejnisk at anvende. Det er en Bred test på hele 5 mm som gør at den er nem at ramme når du tisser og så kan tages hele døgnet

Testen er udviklet til professionel brug og til hjemmebrug og kommer naturlig vis med en udførlig brugsanvisning – se den længere nede.

Sidst men ikke mindst er der penge at spare udover at komme i 5 styks pakninger er der også penge at spare ved at købe flere ægløsningstestsæt ad gangen.

Levering i frostvejr – Testen kan tåle frost i en periode på minimum 3 uger, uden at tage skade. Læs mere om levering af teste frostvejr her.

Spar penge ved at købe Babyplan sæt!

Du kan med fordel bestille et Babyplan sæt, hvis du ønsker at købe ægløsningstests til mere end en cyklus, for så kan du gratis returnere de tests du ikke får brug for. Man ved jo aldrig for mange tests der skal til for at blive gravid.

» Køb Babyplan sæt her

Brugsanvisning

Download Babyplan ægløsningstest stav

Se alle vores ægløsningsteste her


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik