menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Ægløsningstest

Her hos Billige-teste finder du det markedets største udvalg af ægløsningstests til lavpris. Høj kvalitet, billige priser og lynhurtig levering.

Køb din næste ægløsningstest her:

Selvom prisen er lav, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores ægløsningstests er godkendt af U.S. Drug and Food Administration (FDA) og CE-mærket. Uanset hvilken type af ægløsningstest du vælger, så garanterer Billige-teste for, at kvaliteten er i top – det er blot et spørgsmål om, hvilken måde du foretrækker at teste for ægløsning på, der adskiller de forskellige typer af ægløsningstest fra hinanden.Vi afsender ordrer 6 dage om ugen, har hurtig og diskret levering –  og derudover har vi altid fri fragt, hvis du køber for mere end 100 kroner.

Forskellige slags Ægløsningstest

Når du prøver at blive gravid, er det vigtigt at vide, hvornår du er mest frugtbar. Kvinder er kun frugtbare i en relativ kort periode i hver cyklus.

Uanset hvilken type ægløsningstest du vælger, garanterer vi at testen har samme høje kvalitet, og alle vores ægløsningstest er ligeså sikre som de ægløsningstest du kan købe på apoteket

Hvordan virker en ægløsningstest?

24-36 timer før ægløsningen finder sted, stiger koncentrationen af hormonet LH (Luteinizing Hormone) i urinen, og det er denne koncentration som ægløsningstest måler. Kvinder har størst mulighed for at blive gravide samme dag som ægløsningen finder sted, eller dagen før. En ægløsningstest virker ved at måle, hvor høj en koncentration af LH-hormon kvinden har i sin urin. En ægløsningstest kaldes derfor også for en LH-test. Når ægløsningstesten viser et positivt resultat, er der størst chance for at blive gravid i de efterfølgende 2-3 dage.

Hvordan tages en ægløsningstest?

Der findes mange forskellige ægløsningstests på markedet, men princippet for dem alle er i bund og grund det samme. Alle vores tests leveres med en udførlig brugsanvisning, og er alle brugervenlige og lette at anvende.

Hvornår skal jeg tage en ægløsningstest?

Den medfølgende brugsanvisning kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilken dag i din cyklus du skal starte med at teste. For at få det optimale ud af din ægløsningstest er det nødvendigt for dig at vide, hvor lang din cyklus er. Din menstruationscyklus er perioden fra 1. blødningsdag til næste menstruations 1. blødningsdag.

Vores ægløsningstest er nemme at bruge og kan i princippet tages hele døgnet. Det er dog en fordel at tage ægløsningstesten om morgenen, hvor koncentrationen af LH-hormon i urinen er størst, set i forhold til andre tidspunkter på døgnet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at testresultatet bliver mere usikkert såfremt du lige har drukket en masse væske, eller det er mindre end 4 timer siden dit sidste toiletbesøg. I disse tilfælde kan urinen være for tynd, og på den måde måles koncentrationen af LH-hormon til at være mere upræcist end ellers.

Der skal helst gå 24 timer mellem hver test – Du kan dog sagtens teste med kortere tidsinterval, men aldrig længere. Hvis du tester med længere tids mellemrum mellem hver ægløsningstest, kan du risikere at gå glip af et positivt resultat.

Hvor sikre er ægløsningstest?

Alle vores ægløsningstests er CE-mærket og godkendt til både professionel brug og hjemmebrug. Vi sælger nogle af markedets mest følsomme ægløsningstest, der med en følsomhed på 25mlU/mL har en nøjagtighed på mere end 99,9%.

Hvilke mærker kan jeg vælge imellem?

Hos billige teste forhandler vi ægløsningstests fra Clearblue, Babyplan og RFSU.

Clearblue er et af de førende mærker på markedet og har et avanceret sortiment af både ægløsningsteste, graviditetsteste og fertilitetsmonitorer. Alle Clearblues teste er mere end 99% nøjagtige og tilbyder et sikkert og tydeligt digitalt resultat. Hvis ægløsningstesten viser et smiley-face betyder det, at din ægløsningstest er positiv. Får du modsat vist en tom ring i displayet, betyder det at testen er negativ.

Se alle Clearblue produkter

Med en ægløsningstest fra Babyplan får du en let anvendelig ægløsningstest til hjemmebrug af højeste kvalitet. Testen er både billig og brugervenlig, men uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Ægløsningstesten foretages blot ved, at teststrimlen eller teststaven dyppes i et bæger med en lille smule urin, eller direkte i urinstrålen, hvorefter resultatet vises inden for ganske få minutter.

Testen kan i princippet tages hele døgnet, men vi anbefaler at du tester om morgenen, da det er på dette tidspunkt af døgnet, hvor koncentrationen af LH-hormonet er højest. Ægløsningstest-strimmel fra Babyplan har en nøjagtighed på over 99%, er CE-mærket og godkendt af FDA (U.S. Food And Drug Administration).

Fra 4,52 kr. pr. stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU står for ” Riksförbundet för Sexuell Upplysning” og er en Svensk organisation som arbejder med et åbent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål samt producent af fertilitetsprodukter. I Danmark RFSU nok mest kendt som producent af kondomer, men hos billige teste forhandler vi både deres ægløsnings- og graviditetsteste.

Från 18,50 kr. pr. stk.
Se alle RFSU produkter

Billige ægløsningstest med fri fragt

Du kan købe ægløsningstest online til lavpris, og såfremt du køber for mere end 100 kroner, betaler du ikke noget for fragten. Vi sender vores ægløsningstest 6 dage om ugen – Det betyder i praksis, at du ved at bestille ægløsningstesten inden kl. 14.00, kan du være klar til at teste 1-2 dage efter.

Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik