menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Ægløsningstest - Køb ægløsningstest online og gør din krop klar til at få barn

Planlægger du at blive gravid, og har et stort ønske om at få en baby, så er det vigtigt at starte på det rette tidspunkt. Du kan med fordel købe ægløsningstest fra starten, så du ikke står og mangler dem på de dage i din cyklus hvor du skal starte med at teste. Din krop kan vise tegn på ægløsning, men det er ikke alle kvinder der kender til symptomer på ægløsning og kan mærke hvornår de er klar til at blive befrugtet. At anvende ægløsningstest er en sikker metode til at finde de få dage i en cyklus med høj fertilitet.

Se vores udvalg af billige ægløsningstest af bedste kvalitet

Kan du ikke mærke tegn på ægløsning? Ægløsningstest kan bruges til forudsige din ægløsning

Ægløsningstesten viser positiv når der er målt en stigning i koncentrationen af LH – 24-36 timer inden ægløsningen. Kvinden har nu størst chance for at blive gravid de efterfølgende 2-3 dage.

For at bruge ægløsningstest skal du vide hvornår i din cyklus du skal starte med at bruge dem. Prøv vores ægløsningsberegner – den kan hjælpe dig med at finde frem til hvornår du skal starte med at teste.

Markedets bedste ægløsningstest – høj kvalitet til lav pris

Selvom prisen er lav, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores ægløsningstests er godkendt af U.S. Drug and Food Administration (FDA) og CE-mærket. Uanset hvilken type af ægløsningstest du vælger, så garanterer Billige Teste for, at kvaliteten er i top – det er blot et spørgsmål om, hvilken måde du foretrækker at teste for ægløsning på, der adskiller de forskellige typer af ægløsningstest fra hinanden. Når du køber ægløsningstest på nettet hos Billige Teste, får du hurtig levering. Vi afsender ordrer 6 dage om ugen, har hurtig og diskret levering –  og derudover har vi altid fri fragt, hvis du køber for mere end 100 kroner.

Hvilke mærker kan jeg vælge imellem?

Hos Billige Teste forhandler vi markedets bedste ægløsningstests fra Clearblue, Babyplan og RFSU. Alle vores ægløsningsteste er af bedste kvalitet, men pris og anvendelsesmetode varierer.

Clearblue er et af de førende mærker på markedet og har et avanceret sortiment af både ægløsningsteste, graviditetsteste og fertilitetsmonitorer. Alle Clearblues teste er mere end 99% nøjagtige og tilbyder et sikkert og tydeligt digitalt resultat. Hvis ægløsningstesten viser et smiley-face betyder det, at din ægløsningstest er positiv. Får du modsat vist en tom ring i displayet, betyder det at testen er negativ.

Se alle Clearblue produkter

Med en ægløsningstest fra Babyplan får du en let anvendelig ægløsningstest til hjemmebrug af højeste kvalitet. Testen er både billig og brugervenlig, men uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Ægløsningstesten foretages blot ved, at teststrimlen eller teststaven dyppes i et bæger med en lille smule urin, eller direkte i urinstrålen, hvorefter resultatet vises inden for ganske få minutter.

Testen kan i princippet tages hele døgnet, men vi anbefaler at du tester om morgenen, da det er på dette tidspunkt af døgnet, hvor koncentrationen af LH-hormonet er højest. Ægløsningstest-strimmel fra Babyplan har en nøjagtighed på over 99%, er CE-mærket og godkendt af FDA (U.S. Food And Drug Administration).

Fra 4,52 kr. pr. stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU står for ” Riksförbundet för Sexuell Upplysning” og er en Svensk organisation som arbejder med et åbent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål samt producent af fertilitetsprodukter. I Danmark er RFSU nok mest kendt som producent af kondomer, men hos Billige Teste forhandler vi både deres ægløsnings- og graviditetsteste.

Från 18,50 kr. pr. stk.
Se alle RFSU produkter

Spørgsmål og svar vedr. Ægløsningstest

Hvorfor bruges ægløsningstest?

Når du prøver at blive gravid, er det vigtigt at vide, hvornår du er mest frugtbar. Kvinder er kun frugtbare i en relativ kort periode i hver cyklus. Ægløsningstest kan bruges til forudsige din ægløsning så du ved hvornår du har størst chance for at blive gravid.

Hvordan virker en ægløsningstest?

Ægløsning sker som følge af en forøgelse af kønshormonet LH (Luteinizing Hormone), som stiger kraftigt 24-36 timer før ægløsningen finder sted. LH udskilles i urinen, og det er derfor muligt via en urintest, at finde frem til, hvornår du har størst chance for at blive gravid. En ægløsningstest kaldes derfor også for en LH-test.

Når ægløsningstesten viser et positivt resultat ved du at ægløsning nærmer sig og de efterfølgende 2-3 dage har du størst chance for at blive gravid.

Hvilke forskellige slags/typer ægløsningstest kan jeg vælge imellem?

Strimmel (strips)

Strimmeltesten er den billigste ægløsningstest på markedet. Ved denne type test skal du opsamle urinen i et bæger og dyppe strimmel testen deri.

Vælger man en ægløsningstest strimmel er det vigtigt at være opmærksom på, at den er noget mindre end en stav, og ikke omgivet af en beskyttende plastikforsegling. Man kan derfor ikke tisse direkte på testen – til gengæld får du den laveste pris, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil købe en større mængde ægløsningstest.

Stav

Staven er en lidt dyrere type ægløsningstest. Samtidig er den også den nemmeste at anvende. Teststaven har en beskyttende plastikforsegling omkring hele testen. For at udføre testen skal man tage hætten af testen så den absorberende del er synlig. Man kan enten tisse direkte på den absorberende del eller dyppe den i en opsamlet urinprøve. Det er derfor ikke nødvendigt at opsamle urin i et bæger, hvilket gør den til den bedste ægløsningstest, hvis du vil have én der er nem og hygiejnisk at anvende.

Digital

Digital ægløsningstest er den dyreste form for ægløsningstest. Men hvis du har svært ved at fortolke de streger, som dem strimlen og staven viser, er den digitale test det bedste valg. Den digitale test viser resultatet i ord eller ikoner, som er lette at forstå, så på dette punkt har de digitale ægløsningsteste en kæmpe fordel.

Uanset hvilken type ægløsningstest du vælger, garanterer vi at testen har samme høje kvalitet, og alle vores ægløsningstest er ligeså sikre som de ægløsningstest du kan købe på apoteket.

Hvordan tages en ægløsningstest?

Der findes mange forskellige ægløsningstests på markedet, men princippet for dem alle er i bund og grund det samme: (1) Tag testen ud af pakningen. Testen og urinprøve skal være omkring stuetemperatur. (2) Peg den absorberende del af testen nedad. Enten dyp testen ned i urinen, eller tag hætten af stav testen og sæt den absorberende del af testen ind i urinstrålen. (3) Aflæs resultatet inden der er gået 5 minutter. (4) Ved almindelige stimmel eller stav test: Hvis to farvede streger er synlige og teststregen er lige så kraftig eller kraftigere end kontrolstregen, så vil du sandsynligvis få ægløsning i løbet af de næste 24-48 timer. Hvis du har taget en digital test fra Clearblue vises resultatet i form af et smiley-face som betyder din ægløsningstest er positiv. Læs altid brugsanvisningen igennem inden du udfører testen.

Se også denne guide til at tage ægløsningstest

Hvornår skal jeg tage en ægløsningstest?

Man starter med at teste for ægløsning få dage inden den forventede ægløsning, gerne mellem 2-3 dage før. En kvindes ægløsning sker normalt midt i menstruationscyklussen og længden på cyklussen regnes fra den dag du starter med at bløde til dagen inden din næste blødning starter. Så hvis din cyklus fx normalt er på 26 dage, så skal du begynde med ægløsningstests på dag 10, eller hvis din cyklus normalt er på 28 dage, så skal du begynde med  ægløsningstests på dag 12.

Kender du ikke din menstruationscyklus, kan du starte med at teste 11 dage efter begyndelsen af din seneste menstruation. Udfør en test hver dag igennem 5 dage eller indtil stigning i LH hormonet er blevet testet positivt.

Den medfølgende brugsanvisning kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilken dag i din cyklus du skal starte med at teste.

Vores ægløsningstest er nemme at bruge og kan i princippet tages hele døgnet. Det er dog en fordel at tage ægløsningstesten om morgenen, hvor koncentrationen af LH-hormon i urinen er størst, set i forhold til andre tidspunkter på døgnet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at testresultatet bliver mere usikkert såfremt du lige har drukket en masse væske, eller det er mindre end 4 timer siden dit sidste toiletbesøg. I disse tilfælde kan urinen være for tynd, og på den måde måles koncentrationen af LH-hormon til at være mere upræcist end ellers.

Der skal helst gå 24 timer mellem hver test – Du kan dog sagtens teste med kortere tidsinterval, men aldrig længere. Hvis du tester med længere tids mellemrum mellem hver ægløsningstest, kan du risikere at gå glip af et positivt resultat.

Hvor sikre er ægløsningstest?

Alle vores ægløsningstests er i bedste kvalitet, CE-mærket og godkendt til både professionel brug og hjemmebrug. Vi sælger nogle af markedets mest følsomme ægløsningstest, der med en følsomhed på 25mlU/mL har en nøjagtighed på mere end 99%.

Kan du mærke tegn på ægløsning?

Nogle kvinder kan mærke når de får ægløsning i form af en svag smerte i underlivet. Mange kvinder mærker også menstruationslignende smerter i dagene op til ægløsning, som sandsynligvis skyldes at kroppen er i gang med de sidste forberedelser inden det kan løsne ægget.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvilke tegn hun lægger mærke til. Den kan f.eks. være:

  • Ømme bryster
  • Mavekramper, mavesmerter
  • Øget udflåd
  • Øget kropstemperatur

Kropstemperaturen er også værd at holde øje med, hvis du prøver at blive gravid og gerne vil vide, hvornår du har ægløsning.

Ægløsningstest eller temperaturmetoden?

Forskellen på ægløsningstesten og temperaturmetoden er, at ægløsningstesten forudsiger hvornår ægløsningen vil finde sted, hvorimod temperaturmetoden viser, hvornår du har haft ægløsning. Man kan sagtens og med stor fordel kombinere begge to for at sikre en større chance for befrugtning/graviditet.

Temperaturmetoden, også kaldet BBT, fungerer ved at måle din temperatur hver morgen. Din temperatur stiger nemlig op til 0,5 grader efter ægløsningen er sket. Temperaturmålingerne plotter du hver dag ind i et diagram, så du til slut af din cyklus kan se en kurve. Punktet med den højeste temperatur er dagen du havde din ægløsning.

Køb billige ægløsningstest med fri fragt online

Du kan købe ægløsningstest online til lavpris, og såfremt du køber for 150 kroner eller mere, betaler du ikke noget for fragten. Vi sender vores ægløsningstest 6 dage om ugen – Det betyder i praksis, at du ved at bestille ægløsningstest på nettet inden kl. 14.00, kan du være klar til at teste 1-2 dage efter.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik