menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

FAQ

Frequently Asked Questions – Ofte stillede spørgsmål

Min brugsanvisning er blevet væk – hvad gør jeg?

Alle vores brugsanvisninger kan findes online. Se en oversigt over vores brugsanvisninger her.

Hvordan tager jeg en ægløsningstest?

Brug af ægløsningstest er en af de mest effektive hjælpemidler til at blive gravid. Se denne videoguide til hvordan ægløsningstesten udføres og læs mere om hvorfor digitale ægløsningstest er mere præcise at aflæse.

Er jeres teste af samme kvalitet som dem man køber på apoteket?

Vores graviditetsteste og ædløsningsteste sælges også på apoteket, så vores teste er af samme kvalitet. Årsagen til at vi kan sælge dem så meget billigere, er at vi dels køber meget stort ind direkte hos producenten uden om grossister og andre mellemhandlere. Desuden har vi ikke har lige så store omkostninger til husleje, personale, annoncering mv.

Hvordan sendes testene til mig, da jeg ikke ønsker at postbudet skal vide hvad forsendelsen indeholder?

Vores forsendelser sendes diskret i hvide, solide boblekuverter med “E-Invasion A/S” som afsender, så forsendelsens indhold afsløres ikke. På dit kontoudskrift vil der ligeledes blot stå E-Invasion A/S.

Se også vores side om fortrolighed og diskretion

Jeg har valgt at forudbetale min ordre, men endnu ikke modtaget min bestilling.

Forudbetalinger tager altid lidt længere tid. Normalt tager det en bankdag at overføre til vores bankkonto i Danske Bank, men overfører man først efter kl. 18.00, så vil vi normalt først moodtage betalingen efter 2 bankdage. Vi sender dig automatisk en e-mail når din betaling er registret. Har du ikke modtaget din e-mail senest 3 hverdage efter at du udførte betalingen, så bedes du venligst kontakte os.

Jeg fik ingen kontrolstreg frem, da jeg anvendte en test – er testen så defekt?

Kontrolstregen har til formål at vise brugeren om testen har fået tilstrækkeligt med urin og dermed at testen er udført korrekt. Fremkommer der ingen kontrolstreg, så er det med stor sandsynlighed fordi testen har fået for lidt urin. I brugsanvisningen til testen kan du se, hvor lang tid testen skal være i kontakt med urinen, for at der kan opsuges tilstrækkeligt med urin, til at testen kan udføres. Der er som regel tale om minimum 10 sekunder og testen skal nedsænkes i urinen indtil max stregen.

Hvem står bag Billige-Teste.dk?

Billige-Teste.dk ejes af E-Invasion A/S. E-Invasion A/S har været i medicobranchen siden 2003. Den daglige kundeservice varetages af  Ane og Michael, som alle har et godt produktkendskab til in vitro-diagnostik teste.

Se også vores kontakt side for mere information

Jeg er blevet gravid, og har alligevel ikke brug for mine teste – hvordan skal jeg returnere dem?

Tillykke! Husk at du også kan læse om gode råd under graviditeten hos os. Hvis du ligger inde med uåbnede graviditetstests eller ægløsningstests kan du sende de uåbnede teste tilbage til vores adresse i samme kuvert eller kasse du modtog testene i, så længe det er i overensstemmelse med vores handelsbetingelser. Er testene købt i set, skal de også returneres som set. Husk gerne at vedlægge din faktura eller en kopi af din faktura, samt dit registeringsnr. og kontonr, så får du dine penge retur hurtigst muligt.

Hvad vil det sige at testene er CE mærket?

CE mærkningen betyder at testene opfylder en række krav, som EU stiller for at testene lovligt må sælges i EU + en række EØS lande (Norge, Schweiz m.fl). Som forbruger skal man være opmærksom på, at de teste man køber som minimum er CE mærket til hjemmebrug (selftesting).

Visse teste er blot mærket til professionel brug, og disse teste stilles der ikke samme høje krav til, som hjemmeteste. De teste du kan købe hos os, er både CE mærket til hjemmebrug og til professionel brug.

Hvilken dokumentation har I for CE mærkningen?

Du kan se vores graviditetsteste og ægløsningsteste CE certifikater her:

CE certifikat – Graviditetstest & Ægløsningstest

Certifikaterne er udstedt af et uafhængigt organ, som er udpeget af EU til at kontrollere kvaliteten af medicinsk udstyr, herunder teste til hjemmebrug.

Hvad betyder det at testene er FDA godkendt?

FDA er en forkortelse for den amerikanske lægemiddelstyrelse (Food and Drug Administration). FDA opstiller nogle af verdens skrappeste krav til kvalitet og sikkerhed og for at kunne sælge teste i USA, skal de på forhånd være godkendt. Vores teste har FDA godkendelse.

Det er meget koldt udenfor – ca. minus 5 grader – og mine tests har ligget i vores postkasse i 8 timer – har de taget skade?

Mange af vores kunder stiller dette spørgsmål.

Svaret er at vores test godt kan tåle at ligge udenfor i frostvejr.

Vores producenter har gennemført undersøgelser med opbevaring i frostgrader for at bekræfte stabilitet. Resultaterne viser utvetydigt, at både graviditetstest og ægløsningstest fint kan modstå temperaturer ned til -20 grader C i en periode på op til 35 dage uden hverken kvalitet eller funktion påvirkes.

Du kan således føle dig tryg selvom din forsendelse har været en tid i din postkasse om vinteren.

Det eneste, du skal gøre, når du har hentet din test fra postkassen, er at lade den få stuetemperatur i ca. ½-1 time, før du anvender den. Stuetemperatur i et tørt og sikkert sted anbefales også for den fortsatte opbevaring af dine ubrugte tests.

Kan man købe ekstra testpenne til den digitale ægløsningstest fra Clearblue?

Dette er desværre ikke muligt, selvom det både ville være smart og billigere. Clearblue oplyser at batteriet i den digitale enhed kun holder til et begrænset antal teste, og derfor ikke vil kunne genanvendes.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik