menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Graviditetstest - Køb billige graviditetsteste - Hurtigt svar med en eller to streger

Her hos Billige Teste finder du et stort udvalg af forskellige typer af graviditetsteste til lavpris. Hos os kan du købe både strimmelteste, stave, digitale graviditetsteste og tidlige graviditetsteste online og med hurtig levering.

Vil du være gravid? Læs hvordan du får en positiv graviditetstest med to streger

Alle typer graviditetstest reagerer på tilstedeværelsen af et graviditetshormon. Graviditetshormonet forekommer normalt i små mængder hos en sund og rask ikke-gravid kvinde.

Når man er gravid øges graviditetshormonet markant og når det et vist stadie kan du få et positivt resultat på graviditetstesten. Man kan tidligst få to streger på testen når man producerer 10-25IU/ml graviditetshormon, alt efter hvilken test du bruger. Tester du for tidligt og får et negativt resultat, kan du stadig være gravid – det kan bare skyldes at du tester for tidligt til at graviditetstesten kan registrere det. Et negativt resultat kan fx forekomme hvis du har en længere cyklus end du plejer, og dermed tester tidligere end anbefalet.

Vælg mellem graviditetstests fra hhv.: Clearblue, Babyplan og RFSU.

Clearblue er et af verdens førende mærker og har et avanceret sortiment af både ægløsningsteste, graviditetsteste og fertilitetsmonitorer. Clearblue graviditetsteste er mere end 99% pålidelige og tilbyder et sikkert og tydeligt resultat uanset om du bruger en almindelig eller en digital test.

Fra kun 59,00 kr. per stk.
Se alle Clearblue produkter

Babyplan er et kvalitetsmærke inden for fertilitetsprodukter som kombinerer høj kvalitet med konkurrencedygtige priser på graviditetsteste.

Babyplan tilbyder to typer af graviditetstests, hhv. udformet som en strimmel (også kaldet strips) og som en stav. Begge typer af graviditetstests er såkaldte ‘tidlige graviditetstests’ som kan påvise en eventuel graviditet op imod 5 dage før forventet tidspunkt for menstruation.

Tidlig graviditetstest fra Babyplan har en nøjagtighed på over 99% og ligger helt i toppen når det handler om graviditetstestes nøjagtighed. Babyplan tidlig graviditetstest er derfor ligeså præcis og lige så nøjagtig som en graviditetstest foretaget hos egen læge.

Fra kun 6,99 kr. per stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU er oprindeligt kendt som Danmarks mest kendte kondommærke, men står også bag graviditetstest-stav, der allerede 6 dage efter befrugtning kan indikere om du er gravid eller ej. Tidlig graviditetstest fra RFSU er udformet som en stav, der gør den nem og hygiejnisk at anvende.

Fra 59 kr. per stk.
Se alle RFSU produkter

Selvom prisen er lav, går vi ikke på kompromis med kvaliteten

Uanset om du vælger en graviditetstest som stav, en graviditetstest som strimmel/strips eller en digital graviditetstest, så garanterer vi at testen har samme høje kvalitet – det er blot et spørgsmål om måden man tager den enkelte test på og hvordan man aflæser resultatet, der adskiller typerne af graviditetstests fra hinanden. Der er forskel på, hvad de forskellige typer graviditetstest koster – ønsker du den lavest mulige pris, skal du vælge strimmel.

Spørgsmål og svar vedr. graviditetstest?

Hvilken type graviditetstest skal du vælge?

Med en af ovennævnte graviditetsteste får du hurtigt svar på, om du er gravid. Alle vores teste kan tages hjemme hos dig selv og giver dig svar i løbet af få minutter. Måden graviditetstestene skal tages på, afhænger af testtypen. Billige Teste sælger forskellige typer af graviditetsteste, så som graviditetstest strimmel, graviditetstest stav og digitale graviditetstests.

Graviditetstest-stav

Ved graviditetstest-stav er teststrimlen indsat i et plastikhylster, som gør det muligt at tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du ikke opsamle urinen først, hvilket gør den yderst hygiejnisk og let anvendelig.

Graviditetstest-strimmel

Ved brug af en graviditetstest-strimmel, som også kaldes strips, er man nødt til at opsamle urinen først i et bæger. Testen dyppes i urinprøven og efter ca. 3 min kan resultatet af aflæses. Strimmmeltesten er den af vores graviditetsteste, der har den laveste pris.

Digital graviditetstest

Er du i tvivl om resultatet, når du aflæser en graviditetstest, og vil du have helt klart svar på, om du er gravid, anbefaler vi at bestille en Clearblue Digital Graviditetstest, som fortæller om du er gravid i klar tekst. Graviditetstesten er ligeledes let og hygiejnisk at bruge, det eneste du skal gøre er at tisse på testen.

Tidlig graviditetstest

Ønsker du at teste om du er gravid allerede før du har oplevet udebleven menstruation, så sælger vi både tidlig graviditetsteste fra Clearblue og Babyplan. Med en tidlig graviditetstest fra Clearblue kan du allerede 4 dage før forventet menstruation få at vide, om du er gravid. Med en tidlig graviditetstest fra Babyplan kan du ligeledes få et positivt resultat tidligere end normalt. Vi skal dog oplyse om, at der med tidlige graviditetsteste ikke opnås samme sikkerhed. Vil du være helt sikker på resultatet skal du vente med at teste til dagen for forventet menstruation.

Hvornår skal man tage en graviditetstest?

De fleste gravide kvinder har dagen før forventet menstruation produceret så meget graviditetshormon at de kan se et positivt resultat på en graviditetstest; det vil sige at de har opnået et graviditetshormon niveau der er lig med eller højere end testens følsomhed.

Men eftersom vi alle er forskellige, kan nogle kvinder se et positivt resultat nogle dage inden forventet menstruation og andre nogle dage efter.

Visse graviditetstest kan tages inden den forventet menstruationsdag; såsom Babyplan tidlig graviditetstest og Clearblues, som kan tages op til 4 dage inden forventet menstruationsdag.

Tester man tidligt og får et negativt resultat, kan du stadig være gravid – det kan bare skyldtes at du tester for tidligt til at graviditetstesten kan registrere det.

I sådanne tilfælde kan det være en god ide at vente indtil dagen for den forventet menstruation, eller mindst tre dage mere inden man tester igen.

Hvordan tager man en graviditetstest?

Forskellige graviditetstests kan have forskellige fremgangsmåder; for eksempel er det nødvendigt at opsamle urinen først ved nogle tests. 

Princippet er dog overordnet det samme; graviditetstestens sugende del skal dyppes i en opsamlet urinprøve, eller holdes direkte i urinstrålen et hvis stykke tid. 

Derefter ligges på en jævn overfade og resultatet kan aflæses indenfor den angivne tid, som normalt er indenfor 5 min.

Uanset hvilket test du har valgt, skal der være vedlagt en brugsanvisning. Den bør du altid læse grundigt inden du tager graviditetstesten. Selv om du har prøvet det før, så kan der være forskel fra mærke til mærke, og/eller producenten har ændret noget siden du anvendte den sidst, hvilket kan have betydning for hvordan testen udføres eller aflæses.

Hvor sikker er en graviditetstest?

Graviditetstests nu om dage er normalt af en høj kvalitet og er meget sikre – mange ligger på over 99% hvis de udføres den dag menstruationen forventes.

De manuelle graviditetstest (dem du selv aflæser resultatet på) angiver en kontrolstreg, som indikation på at en korrekt mængde af urin er tilført og resultatet kan aflæses. Kontrolstregen er den streg som er længst væk fra den sugende del af testen.

Alle graviditetstests har en fast aflæsningstid – dvs. at resultatet kun er gyldigt inden for et vis tidsrum. Gyldigheden kan variere blandt de forskellige typer af graviditetstest, så læs altid brugsvejledningen til den graviditetstest du har købt. Efter aflæsningstiden skal man se bort fra eventuelle forandringer i resultatet.

Kemiske reaktioner i testen kan fortsætte, selv efter aflæsningstiden, og det kan medføre at der kommer en streg, eller en streg forsvinder.

Hvor hurtigt kan graviditetstesten vise positivt?

Når du har taget en graviditetstest, er resultatet afhængig af hvor meget graviditetshormon der findes i urinen på testtidspunktet sammenholdt med testens følsomhed (den mindste mængde af graviditetshormon som testen kan registrere).

Forskellige mærker kan have forskellige følsomheder. Det kan betyde at hvis du anvender to forskellige typer af graviditetstest med forskellig følsomhed, kan du opnå forskellige resultater.

De fleste af graviditetstests i dag har en følsomhed på 10-25 IU/ml graviditetshormon, men der findes tests som kræver et højere niveau af graviditetshormon inden de viser et positivt resultat. (f.eks. 50IU/ml).

De fleste kvinder har i tiden optil den ventet menstruation kunne producere så meget graviditetshormon at de kan se et positivt resultat; det vil sige at de har opnået et graviditetshormon niveau på 25IU/ml eller mere. Men eftersom vi alle er forskellige, kan nogle kvinder se et positivt resultat nogle dage inden forventet menstruation og andre nogle dage efter.

Et positiv resultat bør altid betyde at man tager kontakt med en jordemoder eller en læge.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik

Bestil billige graviditetstest med fri fragt

Du kan købe graviditetstests online til lavpris, og hvis du køber for 150 kroner eller mere, betaler du ikke noget for fragten. Vi tilbyder altid hurtig levering og sender vores graviditetstest 6 dage om ugen.

Køb online inden kl. 14:00 søn-fre, så sender vi din ordre samme dag. Hurtig levering på 1-2 hverdage.