menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Graviditetstest

Her hos Billige Teste finder du et stort udvalg af forskellige typer af graviditetsteste til lavpris. Vi forhandler både strimmelteste, stave, digitale graviditetsteste og tidlige graviditetsteste.

Selvom prisen er lav, går vi ikke på kompromis med kvaliteten

Uanset om du vælger en graviditetstest som stav eller en graviditetstest som strimmel, så garanterer vi at testen har samme høje kvalitet – det er blot et spørgsmål om, om måden man tager den enkelte test på, der adskiller typerne af graviditetstests fra hinanden.

Vælg mellem graviditetstests fra hhv.: Clearblue, Babyplan og RFSU.

Clearblue er et af verdens førende mærker og har et avanceret sortiment af både ægløsningsteste, graviditetsteste og fertilitetsmonitorer. Clearblue graviditetsteste er mere end 99% pålidelige og tilbyder et sikkert og tydeligt resultat uanset om du bruger en almindelig eller en digital test.

Fra kun 59,00 kr. per stk.
Se alle Clearblue produkter

Babyplan er et kvalitetsmærke inden for fertilitetsprodukter som kombinerer høj kvalitet med konkurrencedygtige priser.

Babyplan tilbyder to typer af graviditetstests, hhv. udformet som en strimmel og som en stav. Begge typer af graviditetstests er såkaldte ‘tidlige graviditetstests’ som kan påvise en eventuel graviditet op imod 5 dage før forventet tidspunkt for menstruation.

Tidlig graviditetstest fra Babyplan har en nøjagtighed på over 99% og ligger helt i toppen når det handler om graviditetstestes nøjagtighed. Babyplan tidlig graviditetstest er derfor ligeså præcis lige så nøjagtig som en graviditetstest foretaget hos egen læge.

Fra kun 6,99 kr. per stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU er oprindeligt kendt som Danmarks mest kendte kondommærke, men står også bag graviditetstest-stav, der allerede 6 dage efter befrugtning kan indikere om du er gravid eller ej. Tidlig graviditetstest fra RFSU er udformet som en stav, der gør den nem og hygiejnisk at anvende.

Fra 59 kr. per stk.
Se alle RFSU produkter

Hvordan virker en graviditetstest?

Med en af ovennævnte graviditetsteste får du hurtigt svar på, om du er gravid. Alle vores teste kan tages hjemme hos dig selv og giver dig svar i løbet af få minutter. Måden graviditetstestene skal tages på, afhænger af testtypen. Billige Teste sælger forskellige typer af graviditetsteste, så som graviditetstest strimmel, graviditetstest stav og digitale graviditetstests.

Graviditetstest-stav

Ved graviditetstest-stav er teststrimlen indsat i et plastikhylster, som gør det muligt at tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du ikke opsamle urinen først, hvilket gør den yderst hygiejnisk og let anvendelig.

Graviditetstest-strimmel

Ved brug af en graviditetstest-strimmel, er man nødt til at opsamle urinen først.

Digital graviditetstest

Er du i tvivl om resultatet, når du aflæser en graviditetstest, og vil du have helt klart svar på, om du er gravid, anbefaler vi en Clearblue Digital Graviditetstest, som fortæller om du er gravid i klar tekst. Graviditetstesten er ligeledes let og hygiejnisk at bruge, det eneste du skal gøre er at tisse på testen.

Tidlig graviditetstest

Ønsker du at teste om du er gravid allerede før du har oplevet udebleven menstruation, så sælger vi både tidlig graviditetsteste fra Clearblue og Babyplan. Med en tidlig graviditetstest fra Clearblue kan du allerede 4 dage før forventet menstruation få at vide, om du er gravid. Med en tidlig graviditetstest fra Babyplan kan du få vist et resultat så tidligt som 6 dage efter befrugtning. Vi skal dog oplyse om, at der med tidlige graviditetsteste ikke opnås samme sikkerhed.

Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik

Billige graviditetstest med fri fragt

Du kan købe graviditetstests online til lavpris, og hvis du køber for mere end 100 kroner, betaler du ikke noget for fragten. Vi sender vores graviditetstest 6 dage om ugen.

Køb inden kl. 17.30 hverdage (kl. 14.00 søndage), så sender vi din ordre samme dag. Levering 1-2 hverdage.