menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Leveringstid

Hos Billige-Teste.dk gør vi vores bedste for at du kan modtage din ordre hurtigst muligt. Vi leverer direkte til din postkasse med track & trace. Skulle det være at forsendelsen ikke kan leveres til postkassen, så videresendes den til en pakkeshop, og så får du en besked når den er klar til at blive hentet i shoppen.

Vi udsender ordre 6 dage om ugen – søndag til fredag og normalt skal det blot tage 1-2 dage før du får din ordre.

(Leveringstiden kan dog evt. blive noget længere hvis du f.eks. bestiller efter ca kl. 14-15 fredage, da dao typisk henter dagens pakkede ordre hos os ved denne tid, og vi har ingen udsendelser lørdage – dvs. at forsendelsen tidligst kan leveres om mandagen.)

Leveringsform

daoHOME – hjemmelevering

daoHOME – hjemmeleveringer - 365 dage om året

daoHOME leverer forsendelsen til din hjemmeadresse, oftest inden kl. 8 om morgen, og du vil få en SMS/email besked når forsendelsen er lagt i din postkasse. daoHOME dækker 98,3% af Danmarks adresser, så visse forsendelser vil blive sendt med PostNord.

Ved højere ordrebeløb (typisk over ca 500,-) vil din ordre normalt afsendes til en daoSHOP. Systemet vælger per automatik den pakkeshop som ligger tættest på det postnummer som er oplyst i leveringsadressen.

Diskret forsendelse der passer til din postkasse

Diskret forsendelse der passer i din postkasse

Diskret forsendelse der passer i din postkasse.

Alle forsendelser afsendes med ”E-Invasion A/S” som afsender, og betaler du med betalingskort, så vil E-Invasion blot fremgå af din kontoudskrift.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik