menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

ForsideUltralydsmonitor

Ultralydsmonitor

Køb en fetal ultralyds doppler her i webshoppen og hør babys hjertelyd inde i maven. For mange gravide giver det ekstra tryghed at kunne lytte til babys hjertelyd, og det kan også være en hyggelig oplevelse for fædre og søskende.

En fetal ultralyds doppler, der også kaldes en doptone eller hjertelydsmonitor, er nem at bruge og kan høre hjertelyd på dit ufødte barn fra 12. uge af graviditeten. Køb din hjertelydsmonitor til hjemmebrug online her.

Vi sender ordrer ud 6 dage om ugen. Køb inden kl. 14.00 søndag til fredag, så sender vi din ordre samme dag.

Contec Baby Sound C Fetal Doppler

-22%
Contec Baby Sound C fetal doppler
899,00 kr.
Vores pris 699,00 kr.
Ultralydsmonitor i lommestørrelse - velegnet til hjemmebrug efter ca. uge 12-15 af graviditeten.
Læs mere og bestil

Babyplan ultralydsmonitor + ultralydsgel

Babyplan ultralydsmonitor
Vores pris 479,00 kr.
Lyt til din ufødte babys hjertelyd derhjemme. 1 tube Ultralydsgel inkluderet.
Udsolgt

Babyplan ultralydsgel 60 ml

-19%
Babyplan Ultralydsgel
Fra 16,00 kr. - 24,00 kr. pr. stk.
Parabenfri ultralydsgel til brug sammen med en ultralydsmonitor. Kort udløbsdato: 06/2023
Udsolgt

Sådan bruger du din doptone hjemme

Den hjertelydsmonitor du kan købe til hjemmebrug, minder meget om den doptone, som din jordemoder bruger til at lytte efter hjertelyden. Den er meget nem at bruge, og i displayet kan du se, hvor hurtigt fosterets hjerte slår. Put lidt ultralydsgel på maven og sæt din doptone på måske skal den flyttes lidt rundt, før du finder babys hjertelyd. Det anbefales at først bruge produktet efter uge 12. Så er chancen for at finde hjertelyd fra dit foster størst mulig.

Hjertelydsmonitor giver en særlig forbindelse

Oplev glæden ved at høre din kommende babys hjerteslag hjemme med vores en hjertelydsmonitor. En hjertelydsmonitor er designet til at give forældre en helt særlig forbindelse til deres ufødte barn ved at gøre det muligt at lytte til hjertelyde sikkert og bekvemt fra hjemmets ro. Denne Doppler Hjertelydsmonitor er både pålidelig og let at bruge, hvilket gør den til et must-have for alle forventningsfulde forældre. Perfekt til at dele denne magiske oplevelse med din partner og kære. Gør ventetiden til en endnu mere mindeværdig og spændende tid med en ultralydsmonitor fra billige-teste.dk.

Brugen af en hjertelydsmonitor derhjemme tilbyder flere fordele for gravide og deres partnere, hvilket gør oplevelsen både beroligende og spændende på samme tid. At lytte til din babys hjerteslag kan styrke båndet mellem forældre og det ufødte barn. Det giver en tidlig følelsesmæssig forbindelse, hvilket er særligt betydningsfuldt for partnere, der ikke kan opleve graviditeten på samme fysiske måde som den gravide. For mange forventende forældre kan det være utrolig beroligende at kunne høre deres babys hjerteslag regelmæssigt. Det virker som en bekræftelse på, at barnet har det godt, hvilket kan være en stor trøst, især i en graviditet med bekymringer eller tidligere komplikationer. At have en hjertelydsmonitor hjemme kan således tilføre en ekstra dimension af omsorg og forbindelse til graviditetsoplevelsen.

Køb Sonoline Fetal Doppler hjertelydsmonitor online

Her hos billige-teste.dk kan du købe den populære og meget brugervenlige Sonoline Fetal Doppler hjertelydsmonitor, som leveres med ultralydsgel og batterier. Desuden fører vi Babyplan ultralydsgel, som ikke fedter og er helt fri for parabener. Vi leverer fra dag til dag og fragten er gratis, når du køber for 150 kroner eller mere.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik