menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

ForsideTermometer

Termometer

Køb et termometer og følg med i din temperatur – det kan fortælle dig, hvornår du får ægløsning. Temperaturen påvirkes nemlig omkring tidspunktet for din ægløsning, og dermed kan et termometer være med til at fortælle dig, hvornår du nemmest bliver gravid.

Køb et Babyplan termometer som et supplement til ægløsningsteste, hvis du vil have styr på din ægløsning og fertilitet. Du finder et billigt termometer fra Babyplan og mange andre produkter til fertilitet og graviditet her hos Billige-teste.dk. Vi sender ordrer 6 dage om ugen, så hvis du bestiller i dag inden kl 14.00, kan du have dit termometer i postkassen allerede i morgen.

Babyplan Digital Termometer med bøjelig spids

Babyplan digital termometer
Normalpris 179,00 kr.
Vores pris 149,00 kr.
Med 2 decimaler og et stort og tydeligt oplyst display. Perfekt til dig der ønsker at bruge basaltemperaturmetoden.
Læs mere og bestil

Få styr på din ægløsning med måling af temperatur

Basal temperatur metoden, som det kaldes, når du forsøger at finde tidspunktet for din ægløsning vha. temperatur, har før i tiden været meget anvendt.

I dag vælger de fleste dog at anvende ægløsningstest. Du kan købe vores ægløsningstest her.

Vi foreslår, at du bruger basal temperatur metoden som et supplement til ægløsningstest, hvis du har svært ved at bruge ægløsningstest. Din temperatur kan give dig en bedre indikation på, hvornår din ægløsning falder. Har du svært ved at finde din ægløsning, kan vi også anbefale Eveline fertilitetsmonitor.

Køb et billigt termometer online

Når du køber dit termometer online hos Billige-teste.dk, får du et præcist termometer med 2 decimaler. Det gør det nemt for dig at foretage præcise målinger af din basaltemperatur, så du kan få styr på din ægløsning. Når du køber Babyplan termometer her i webshoppen, får du fri fragt og lynhurtig levering til døren.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik