menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Ægløsningsberegner

Beregn ægløsning med Ægløsningsberegneren

Beregn din ægløsning med vores ægløsningsberegner og find ud af, hvornår du har størst chance for at opnå graviditet. Ved hjælp af ægløsningsberegneren kan du hurtigt og præcist få et overblik over din cyklus og så du kan føre ægløsningskalender, finde frem til de dage, hvor du er mest fertil. 

Beregn ægløsning

Første dag af din sidste menstruation

Længden på din cyklus

En kvinde har ægløsning i gennemsnit 400 gange i løbet af den periode af sit liv hvor hun er fertil og har mulighed for at blive gravid og få børn.

De fleste kvinder oplever ikke fysiske tegn på ægløsning, og derfor kan man godt helt glemme at man har ægløsning.

Først når man ønsker at blive gravid, bliver man meget mere opmærksom på de små signaler kroppen giver fra sig når ægløsning er “på trapperne”.

Beregn ægløsning

Når man ønsker at blive gravid er det vigtigt at vide hvornår man har ægløsning. Det er kun i dagene op til ægløsning og på selve dagen hvor man har en sandsynlighed for at blive gravid.

For at finde ud af hvornår du har ægløsning kan du f.eks.

  • bruge en ægløsningsberegner
  • bruge ægløsningstest
  • bruge andre metoder, som at undersøge udflåd fra skeden, tage temperaturen hver morgen m.m.

Brug vores ægløsningsberegner og find ægløsning

Med vores ægløsningsberegner får du disse vigtige data, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at blive hurtigere gravid.

Kig i din kalender og find ud af hvornår din menstruation startede sidste gang. Vælg denne dato fra listen ovenfor, husk at vælge hvor mange dage din cyklus normalt varer og tryk på knappen “beregn”. Vores ægløsningsberegner vil nu vise dig i hvilken periode du formentlig har ægløsning. Denne periode kaldes også for den fertile periode og vil vare fra 5 dage før ægløsning til dagen hvor selve ægløsning sker.

Beregn ægløsning for de næste 6 måneder

Som du kan se viser vores ægløsningsberegner dig oplysninger for dine cyklusser de næste 6 måneder from. De markerede dage er en af de dage hvor din ægløsning formentlig ligger og hvor du har størst chance for at blive gravid.

Hvis længden på din cyklus ændrer sig, er det vigtigt at du går ind og laver en ny beregning på dette tidspunkt for at datoerne passer så godt som muligt.

Brug ægløsningstest – optimer chancerne for at blive gravid

Det er forskelligt hvornår en kvinde har ægløsning, dog ved man at den ofte sker 12-16 dage FØR hun skal have sin næste menstruation.

Positiv babyplan ægløsningstest strimmel

Positiv Babyplan ægløsningstest strimmel

Ved at bruge ægløsningstest kan du forudsige din ægløsning. På den måde kan du være helt sikker på at have samleje på de rigtige dage i cyklussen.

Hvis man gerne vil vide lidt tidligere at ægløsning er på vej, kan man vælge at bruge en digital ægløsningstest fra Clearblue som måler to forskellige hormoner.

Denne kombination gør at kvinden som bruger den type ægløsningstest vil få besked allerede 2 dage tidligere – end hvis hun brugte de alm. Ægløsningstest som kun måler ét hormon – at ægløsning er på vej.

Hvis du så tror at du er lykkedes med at blive gravid, så tag en graviditetstest.

» Se er bredt udvalg af ægløsningstest her

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik