menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Kosttilskud

Er du gravid, eller prøver du på at blive det? Så er det vigtigt, at du og din krop får de rette vitaminer og kosttilskud. Hos Billige-teste.dk har vi et stort udvalg af kosttilskud og vitaminer til gravide og kvinder, der ønsker at forberede kroppen på graviditet. Alle vores kosttilskud og vitaminer sælges til en lav og konkurrencedygtig pris.

Kosttilskud og vitaminer til gravide

Med den rette kombination af kosttilskud og vitaminer har du mulighed for selv at gøre din graviditet til den bedst mulige proces. Når du er gravid er det vigtigt, at du får de vitaminer og mineraler, som du, din krop og dit barn har brug for.

Kosttilskud og vitaminer til dig, der planlægger graviditet

Hvis du går med et brændende ønske og at blive gravid, kan det være en fordel at forberede kroppen så godt som muligt på den fysiske belastning det er at bære på et barn i 9 mdr. Gravitamin er et anbefalelsesværdigt kosttilskud, der er tilpasset din graviditet og sammensat på baggrund af sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Babyplan Herbal Fertility Programme

Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik