menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

ForsideSædkvalitetstest

Sædkvalitetstest

Det er hurtigt og enkelt at teste din sædkvalitet hjemme med en sædtest fra billige-teste.dk. Vi har flere typer sædtest i høj kvalitet, og når du køber din sædtest online, får du fri fragt, levering fra dag til dag og en forsendelse i super diskret indpakning.

Se udvalget af sædkvalitetstest og vores andre produkter til mandlig fertilitet herunder og køb dine varer i dag. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til kundeservice.

SwimCount Sædkvalitetstest

-16%
Swimcount test
Fra 299,50 kr. - 310,00 kr. pr. stk.
SwimCount er vigtig for den tidlige diagnose af mandlig infertilitet og vores anbefaling til at teste sædkvalitet hjemme.
Læs mere og bestil

ExSeed Health Sædtest (2 testkit)

ExSeed Health sædtest og App
Vores pris 699,00 kr.
ExSeed apparatet er CE mærket og godkendt som medicinsk udstyr. Indeholder 2 test. Pris: Kun 349,50 kr. pr. test.
Læs mere og bestil

Babyplan Sædkvalitetstest

Babyplan sædkvalitetstest
Fra 144,50 kr. - 169,00 kr. pr. stk.
Dette er en simpel screening test, der nemt kan udføres hjemme.
Læs mere og bestil

Bundle med ExSeed Health Sædtest + Smile Reader

 
-5%
ExSeed Health sædtest + Smile Reader Ægløsningstest
948,00 kr.
Vores pris 899,00 kr.
Pakketilbud med ExSeed Health (testkit med 2 sædtest) + Smile Reader (testkit med 30 ægløsningstest + 10 graviditetstest)
Læs mere og bestil

Bundle med ExSeed Health Sædtest + Babyplan Tidlig Graviditetstest Stav

 
-10%
ExSeed Health sædtest + Babyplan ægløsningstest og tidlig graviditetstest
1.078,00 kr.
Vores pris 969,00 kr.
Pakketilbud med ExSeed Health (2 testkit) + Babyplan testsæt stav (15 ægløsningstest – 5 graviditetstest)
Læs mere og bestil

SwimCount + Punalpin® PLUS (540 tabletter) Pakketilbud

-10%
Punalpin + Swimcount
2.005,00 kr.
Vores pris 1.805,00 kr.
Tilbud til manden til optimering af sædkvalitet. Spar 10% på produkterne når du køber dette sæt.
Læs mere og bestil

SwimCount Sædkvalitetstest + SpermCare Kosttilskud Pakketilbud

 
-10%
SwimCount Sædkvalitetstest + Spermcare
966,00 kr.
Vores pris 869,00 kr.
Tilbud til manden til test og optimering af sædkvalitet. Spar 10% på produkterne når du køber dette sæt.
Læs mere og bestil

SwimCount + Punalpin® PLUS (180 tabletter) Pakketilbud

-10%
Punalpin + Swimcount
1.035,00 kr.
Vores pris 931,50 kr.
Test sædkvaliteten og kom i gang med Punalpun PLUS kosttilskud. Spar 10% på produkterne når du køber dette sæt.
Læs mere og bestil

Supersæd - En effektiv guide til mænd, der vil booste deres sæd!

 
Supersæd af Læge og professor Peter Humaidan
Vores pris 199,95 kr.
Supersæd handler om mænds sundhed, fertilitet og trivsel. Bog af fertilitetsprofessor Peter Humaidan.
Læs mere og bestil

Test din sædkvalitet hjemme

Når du køber sædtest til hjemmebrug fra Billige-teste.dk, får du altid en grundig manual på dansk. Vores sædkvalitetstest er sikre og nemme at bruge, og du får hurtigt svar på, hvordan kvaliteten af din sæd ser ud. Du finder derfor ikke en nemmere måde at få lavet en fertilitetstest til mænd på. Du kan se hvordan du udfører en sædkvalitetstest i denne instruktionsvideo.

For ekstra sikkerhed for resultatet, bør du overveje vores SwimCount sædtest. Den måler ikke blot antallet af sædceller, men også hvor stor en del af cellerne, der er ‘motile’, dvs. bevæger sig, som de skal. Vores SwimCount sædtest tilbyder tryghed og vished i analyse af sædprøver derhjemme.

Mange fertilitetsproblemer skyldes mandens sæd – test selv hjemme

Hver 6. par oplever problemer med at blive gravide og i næsten halvdelen af tilfældene skyldes det mandens sædkvalitet. Derfor er det en god idé at teste din sædkvalitet hjemme, inden I bruger tid og penge på at forsøge at blive gravide med f.eks. ægløsningstests.

Hvornår er sæden bedst?

Kvaliteten af en sædprøve bliver ikke påvirket af små faktorer som tid på døgnet, hvad du spiser inden sex, årstid osv. Det er et sammenspil med mandens og kvindens krop, der afgør chancen for, at kvinden bliver gravid. Mandens fertilitet er ikke direkte bestemt af alder, og der er ikke noget konkret svar på, hvornår sæden er bedst. Det er først omkring 40-50 årsalderen, at alder har en direkte betydning for sædkvaliteten. Indtil da vil mængden af sædceller i en sædprøve falde med små procenter om året.

Boost fertiliteten

Hos ca. 50% af infertile par ligger årsagen hos manden i forholdet. Fertiliteten i forholdet bliver påvirket af mange årsager, og nogle er bare heldige at blive gravide helt ubesværet. Hvis I ikke har styr på kvindens ægløsning, bør I huske på, at timingen for sex har meget stor betydning for chancen for graviditet. Chancen for at blive gravid er størst i de tre dage op til ægløsning. Når du har fået afgivet en sædprøve og lavet en sædanalyse, er der nogle daglige vaner, der kan forbedre din sædkvalitet:

Kvit smøgerne
Rygning nedsætter især mobiliteten og koncentrationen i mandens sædprøve. Man kan dog komme effekten af rygning til livs ved at stoppe. Når du stopper med at ryge, vil sædkvaliteten blive den samme, som hvis du ikke røg.

30 minutters daglig aktivitet
Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger om minimum 30 minutters daglig aktivitet. I anbefalinger ligger der en bred pallette af langsomme hverdagsaktiviteter til hård fysisk aktivitet. Det er ikke blevet bevist, at fysisk aktivitet har en direkte positiv effekt på sædkvaliteten. Der er dog en masse følgevirkninger af fysisk aktivitet, som tyder på at påvirke sædkvaliteten positivt.

Undgå alkohol
Alkohol nedsætter fertiliteten hos mænd. Mængden af alkoholen indtaget betyder mest, da små mængder tyder på at have en lille indvirkning på sædkvaliteten. Det betyder også, at en stor mængde har en stor effekt på fertiliteten. Jo mere alkohol, jo mindre er chancen for graviditet derfor.

Husk grøntsagerne
Det er stadig ikke helt afklaret, hvordan sund kost påvirker mandens sædprøve, men flere studier indikerer, at der er en sammenhæng. Det tyder på, at en kost bestående af små mængder af kød og forarbejdede fødevarer og høje mængder af frugt og grøntsager har en positiv effekt på sædkvaliteten. Det omvendte kan man ligeledes sige om en kost bestående af store mængder kød og forarbejdede fødevarer og lave mængder frugt og grønt.

Når du køber sædkvalitetstest online

Det er nemt, hurtigt og sikkert at købe sædtest og andre af vores varer til mandlig fertilitet her i webshoppen. Udover vores test af sædkvalitet kan du bl.a. også købe kosttilskud til at øge mandlig fertilitet. Bestiller du inden 14.00 søndag-fredag, kan du teste din sæd og få lavet en sædanalyse om 1-2 hverdage.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik