menu
ForsideSædkvalitetstestSwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount Sædkvalitetstest

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

SwimCount Sædkvalitetstest er en let anvendelig hjemmetest som på 30 minutter giver et hurtigt og pålideligt svar på din fertilitet. Testen er hurtig og sikker at udføre og leveres fragtfrit i hele Danmark i diskret emballage.

Testen måler hvor mange sædceller der er i stand til bevæge sig (svømme)  pr. ml. sædprøve.

SwimCount er vigtig for den tidlige diagnose af mandlig infertilitet og vores anbefaling til at teste sædkvalitet hjemme.


SwimCount – Test din sædkvalitet nemt og sikkert

SwimCount™ er som den første hjemmetest i stand til at måle din sædkvalitet. Testen måler antallet af de stærkeste sædceller, som er den eneste type sædcelle, der kan nå frem til og befrugte kvindens æg.

  • Nem og hurtig hjemmetest, i stedet for et første besøg hos lægen
  • Nøjagtighedsniveau på 96% valideret op imod WHO GOLD Standard (2010)
  • Giver resultat af sædkvaliteten efter bare 30 minutter

Æsken indeholder en SwimCount™ Test, en opsamlingskop og en sprøjte, der skal bruges til at overføre prøven fra koppen til testen samt en brugervejledning.

SwimCount™ giver dig et hurtigt svar din sædkvalitet, og hvis den er lav, er det et godt udgangspunkt for at få foretaget en videre undersøgelse hos din læge eller fertilitetsklinik.

Hvordan virker SwimCount sædtest?

SwimCount™ Sædkvalitetstest fungerer specifikt ved at den separerer og måler på KVALITETEN af mandens sædprøve i form af antallet af Progressive Motile sædceller (PMSCs). PMSCs er den eneste type sædceller, der er i stand til at svømme og befrugte et æg.

SwimCount™ er bygget på en helt ny og patenteret teknologi, som den danske virksomhed MotilityCount Aps har opfundet.

For at lave en test skal du producere en sædprøve i den medfølgende kop. Sædprøven overføres derefter til SwimCount™ via den medfølgende pipette.

SwimCount™ testen består af en enhed med  tre kamre. Kun de progressive motile sædceller kan svømme fra kammer nr. 1 (Prøvekammer) til kammer nr. 2 (Adskillelseskammer). De progressive motile sædceller bliver farvet med et farvestof i kammer nr. 2, som producerer farven i kammer nr. 3 (Detektion og Resultatvindue). Jo flere progressive motile sædceller i sædprøven, jo mørkere bliver farven i detektions- og resultatvinduet.

Efter 30 minutter kan du på enheden se om din sædkvalitet er over eller under WHO’s grænseværdi for lav/god sædkvalitet (5 millioner progressive motile sædceller per milliliter).

Nøjagtighed

SwimCount™ er 96% præcist (kaldet sensitivitet) når resultaterne fra SwimCount sammenlignes med det resultat en fertilitetslæge vil måle. Testen giver dig mulighed for at få en tidlig diagnose. Det anbefales altid at gå til lægen og blive udredt yderligere ved nedsat sædkvalitet, men nu har du muligheden for at teste det derhjemme i trygge omgivelser.

Hvordan udfører du testen?

Se nedenstående video, der beskriver, hvordan du bruger SwimCount™ .

 

 

Se hele udvalget af sædkvalitetstests hos Billige Teste her.


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik