menu
ForsideSædkvalitetstestSwimCount Sædkvalitetstest 2.0

SwimCount Sædkvalitetstest 2.0

 
På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

SwimCount Sædkvalitetstest virker ved at måle sædcellernes evne til at svømme. Få et svar på testen inden for 30 min. SwimCount anvender patenteret teknologi.

Hurtig, nem og sikker sædkvalitetstest, som er udviklet og produceret i Danmark.

Vores anbefaling, hvis du vil have en kvalitetstest til at teste din sædkvalitet.


SwimCount – Test din sædkvalitet nemt og sikkert

SwimCount er som den første hjemmetest i stand til at måle sædkvaliteten. Testen måler hvor mange sædceller der kan svømme, som er en forudsætning for at en kvinde kan blive gravid. Med SwimCount får manden et hurtigt svar på sin sædkvalitet.

Hvis resultatet i SwimCount viser, at din sædkvalitet er lav, bør du tage kontakt til din læge for at blive testet yderligere. Vi anbefaler at kontakte VivaNeo, som er den fertilitetsklinik vi samarbejder med.

Hvordan virker SwimCount sædtest?

SwimCount måler hvor mange af dine sædceller, der kan svømme (progressive motile sædceller). SwimCount er bygget på en helt ny og patenteret teknologi som den danske virksomhed MotilityCount Aps har opfundet.

Der er tre kamre i enheden. Kun de progressive motile sædceller kan svømme fra kammer nr. 1 (Prøvekammer) til kammer nr. 2 (Adskillelseskammer). De progressive motile sædceller bliver farvet med et farvestof i kammer nr. 2, som producerer farven i kammer nr. 3 (Detektion og Resultatvindue). Jo flere progressive motile sædceller i sædprøven, jo mørkere bliver farven i detektions- og resultatvinduet.

For at lave en test skal du producere en sædprøve i den medfølgende kop. Overfør sædprøven til SwimCount via den medfølgende pipette. Efter 30 minutter kan du på SwimCount se om din sædkvalitet er over eller under WHO’s grænseværdi for lav/god sædkvalitet (5 millioner progressive motile sædceller per milliliter).

SwimCount er 96% præcist (kaldet sensitivitet), når resultaterne fra SwimCount sammenlignes med det resultat en fertilitetslæge vil måle.

Hvis resultatet i SwimCount viser, at din sædkvalitet er lav, bør du tage kontakt til din læge for at blive testet yderligere.

Se også nedenstående video, der beskriver, hvordan du bruger SwimCount

Brugsanvisning

Download brugsanvisningen SwimCount sædkvalitetstest


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik