menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Forfattere

Author Stine Roswall - Privat barnmorska

Stine Roswall

Jeg er uddannet jordemoder i 2010 og har arbejdet på både Herlev og Hvidovre hospitals fødeafdelinger inden jeg i 2017 startede som selvstændig jordemoder.

Læs mere om Stine Roswall

Maria Wenneberg

Maria Wenneberg

Uddannet sygeplejerske i 1997 fra Hjørring sygeplejeskole, har siden da arbejdet på hjerte-intensiv på Aarhus Amtssygehus, på neurokirurgisk intensiv afdeling på Western General Hospital i Edinburgh.

Læs mere om Maria Wenneberg

Author Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D. er en pensioneret universitetsuddannet fødselslæge / gynækolog med 19 års klinisk erfaring. Hun leverede over 2000 babyer og udover obstetrik specialiserede hun sig i gynækologiske sygdomme.

Læs mere om Kimberly Langdon M.D.

Author Ida Madsen

Ida Madsen

Jeg er uddannet inden for digital markedsføring og kommunikation og har i snart 10 år arbejdet med at skrive tekster for danske og internationale virksomheder. Jeg brænder for at skrive god, letforståelig tekst om komplekse emner og hjælpe folk til at finde lige præcis den viden, de har brug for.

Læs mere om Ida Madsen

Ane Jönsson

Med 15 års erfaring indenfor testning med graviditets- og ægløsningsprodukter hjælper jeg dig gerne når du har spørgsmål om hvordan vores produkter fungerer, din ordre hos os, eller ganske enkelt bare har andre tanker/synspunkter om produktene eller den service vi yder.

Læs mere om Ane Jönsson

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik