menu
Artikler om fertilitetOm Kimberly Langdon M.D.

Om Kimberly Langdon M.D.

Author Kimberly Langdon M.D.

VD og grundlægger af Coologics

Profession:
Pensioneret Obstetricer / Gynækolog og Medicinsk Journalist / Forfatter

Uddannelse:
The Ohio State University College of Medicine - Doctor of Medicine, 1991
The University of Cincinnati- Bachelor of Arts, Business and Communications, 1982
Place of education Columbus, Ohio and Cincinnati, Ohio

Kimberly Langdon M.D. er en pensioneret universitetsuddannet fødselslæge / gynækolog med 19 års klinisk erfaring. Hun leverede over 2000 babyer og udover obstetrik specialiserede hun sig i gynækologiske sygdomme som gærvaginitis, menstruationsforstyrrelser, diagnose af infertilitet og behandling, der især vedrørte tubal blokering og polycystisk ovariesyndrom (PCOS). PCOS er en almindelig, men behandlingsbar form for infertilitet.

Hendes klinik var dedikeret til at løse komplekse tilfælde af bækken smerter, overgangsalderen problemer, hormon erstatning behandlinger - herunder naturlige eller bio-identiske hormoner. Læge Langdon plejede at fortælle sine patienter: "Alt, hvad vi har brug for til at helbrede eller forebygge sygdom, er lige her på jorden. Vi skal bare finde, hvor de er."

Hun er grundlæggeren af Coologics, Inc. "The Self-Health Company" og opfinder af seks patentsøgende medicinske produkter til både livstruende og ikke-livstruende tilstande for både receptfri og receptbaseret anvendelse. Denne teknologi er den første og eneste ikke-kemiske behandlingsmetode til udryddelse af gærinfektioner og bakterielle vaginos, der fremkommer hurtigere og mere effektivt end de nuværende lægemiddelbaserede behandlinger. Hun kan lide forskning og læring om de seneste nyheder inden for medicin og videnskab. Hun bor i Columbus, Ohio med sine to børn, tre katte og en hund.

Kontakt mig her