menu
HomeArtikler om fertilitetNy bog: Klar til børn – guide til sundhed og fertilitet

Ny bog: Klar til børn – guide til sundhed og fertilitet

Klar til Børn – guide til sunhed og fertilitet hedder en ny bog af Else Marie Lehman.

I bogen “Klar til børn” bliver du guidet gennem både den mandlige og kvindelige fertilitet. Du får gode råd og tips til hvordan du selv kan optimere dine chancer for at blive gravid.

Klar til børn - Guide til sundhed og fertilitet

Du kan købe bogen “Klar til Børn” til 299,00 kr. her.

Når du har læst “Klar til børn”, ved du meget mere om hormoner, ægløsningstidspunkter, fertilitetsyoga, livstils- og miljøpåvirkninger, reagensglasbehandling, sæddonation, nedfrosne æg, lovgivning og meget andet

For dig hvor stoken desværre ikke lander, er der også et stort kapitel om fertilitetsbehandling.

Bogen er helt ny – den udkom i maj 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof og er på 230 sider.

Bogen forfatter Else Marie Lehman (1973) er uddannet cand.negot. Hun arbejder som freelance journalist og skriver for forskellige livsstilsmagasiner. Else Marie Lehman har også skrevet bogen “I form på farten” og underviser i fertilitetsyoga.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere