menu

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Ikke på lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Betal kun for de tests du bruger - Med et Babyplan sæt har du seks måneders fri returret for de tests du ikke har anvendt når du bliver gravid.

Dette sæt indeholder

  • 14 stk. ægløsningstest stav
  • 3 stk. graviditetstest stav
  • 1 pakke folsyre (60 tabletter)

I sættet er der nok til 2 måneder.

Spar penge på produkterne når du køber et sæt.

14 ægløsningstest, 3 graviditetstest og 1 pk. folsyre. Lån en ultralydsmonitor når du er blevet gravid!


Video – Se hvordan testen udføres

Hvad får du i et Babyplan sæt stav?

Dette sæt indeholder tests udformet som en stav, som er nemme og hygiejniske at bruge. Med stav tests behøver du nemlig ikke opsamle urinen i et bæger først, men du kan tisse direkte på testen. Sættet indeholder både ægløsnings- og graviditetstest stav – nok til 2 måneders brug.

Betal kun for de tests du bruger

Med et Babyplan sæt har du seks måneders returret de tests som du ikke får brug for. Vi betaler din returforsendelse. På den måde skal du ikke være bange for at komme til at bestille for mange tests. Det er bedre at bestille lidt for mange så du ikke løber tør midt i en periode.

Test om du har ægløsning

Babyplan ägglosningstest stavNår du kender tidspunktet for din ægløsning, er dine chancer for at blive gravid meget større. Der medfølger i dette testsæt i alt 14 stk. ægløsningstest stav – hvor der er beregnet 7 stk. ægløsningstest til hver periode. Ægløsningstesten måler koncentrationen af LH (Luteinizing Hormone) i urinen, som stiger ca. 24 til 36 timer før selve ægløsningen. Det er derfor vigtigt at udføre mindst en ægløsningstest hver dag i den periode hvor du skal teste. Denne ægløsningstest er blandt markedets mest følsomme og er over 99% nøjagtig

  • Der medfølger 14 stk. ægløsningstest stav.

Præcis og let anvendelig graviditetstest

Babyplan graviditetstest stavGraviditetstest stav fungerer ved at fortælle om der er graviditetshormon i urinen hvilket er et tegn på graviditet. Graviditetshormonet kan typisk påvises i urinen så tidligt som 6-15 dage efter befrugtningen. Vores graviditetstest stav af en de mest følsomme teste man kan købe med en følsomhed på 25mIU/mL.

Babyplan graviditetstest stav er nem og hygiejnisk at anvende da man tisser direkte på testen og ikke behøver at opsamle urinen i et bæger først.

Testen er sikker at anvende, den kan tages hele døgnet og har en nøjagtighed på 99,6%.

  • Der medfølger 3 stk. graviditetstest stav.

Folsyre beskytter med fosterskader

Babyplan folsyre 60 tabletter
Vi sender også folsyre med i dette sæt, så du kan begynde at tage denne vigtige kosttilskud allerede fra du planlægger graviditet.

Folsyre er et B-vitamin, der findes i fx spinat, bælgfrugter, brød, gryn, bær og frugter. Det er blandt andet vigtigt, når kroppens celler deler sig. Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt vitamintilskud af folsyre / Folinsyre, allerede fra du planlægger graviditet og de første 12 uger af graviditeten. Folsyre sænker nemlig risikoen for misdannelser af hjerne og rygmarv (rygmarvsbrok) hos barnet.

  • Der medfølger 1 pk. Babyplan Folsyre til gravide (60 tabletter).

Er du blevet gravid? Så kan du låne en Babyplan Ultralydsmonitor

Babyplan ultralydsmonitor - Fetal DopplerHvis du er blevet gravid skal du kontakte os når du nærmer dig 16. uge. Som en del af vores Babyplan sæt tilbyder vi nemlig, at du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Med monitoren har du mulighed for at lytte og optage dit ufødte barns hjerteslag i fred og ro derhjemme. Du betaler kun for forsendelse og Babyplan Ultralydsgel. Du kan låne ultralydsmonitoren i en periode på 30 dage.

Brugsanvisning

Download Babyplan ægløsningstest stav

Download Babyplan graviditetstest stav

Se alle vores testsæt her


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik