menu
ForsideFertilitetsmonitorClearblue Advanced Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advanced teststicks

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advanced teststicks

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Alt hvad du skal bruge for at komme igang med Clearblue Advanced Fertilitesmonitor. Monitor, 20 fertilitetstests, 4 graviditetstests og batterier medfølger. Clearblue Advanced fertilitetsmonitor hjælper dig med at finde de dage i din menstruationscyklus, hvor du er mest fertil og hvor du så har størst chance for at blive gravid. Monitoren har dansk sprog og der medfølger dansk (oversat) brugsanvisning.

Samlet pakke som består af Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20 stk. teststicks for fertilitet, 4 stk. teststicks for graviditet, batterier og dansk brugsanvisning.

Testene kan kun bruge sammen med Clearblue fertilitetsmonitor, og er ikke egnede for brug med Clearblue digitale ægløsningstests.

Monitoren bruger 2 stk. alkaliske AA (LR6) batterier af god kvalitet (f.eks. Duracell). Producenten oplyser at batterierne skal skiftes ud mod nye, hurtigst mulig efter at symbolet for lavt batteri vises. Afhængigt af brugen vil udskifte blive nødvændig efter ca 1-3 cyklusser.

20 stk. Clearblue  fertilitetstest + 4 stk. graviditetstest medfølger.


Clearblue Advanced fertilitetsmonitor kan bruges til at finde de mest fertile dage i en cyklus, og ligeledes anvendes til at udføre en (digital) graviditetstest. Ganske præcist aflæser monitoren niveauet for to vigtige fertilitetshormoner (østrogen og LH – luteiniserande hormon) og kan dermed forudsige de mest fertile dage i din cycklus.

Når du kender de mest fertile dage i din cyklus, dvs, nogle dage før ægløsning og ved tidspunkt for ægløsning, så er chancerne størst for at opnå graviditet. En fertilitetsmonitor giver dig altid et tydeligt resultat, som du ikke skal fortolke.

Studier viser at chancerne for graviditet ad naturlig vej øges med 89%

ClearblueI et klinisk studie havde kvinder, som anvendte Clearblue fertilitetsmonitor, næsten så dobbelt så stor chance at opnå graviditet i forhold til kvinder som ikke anvendte en monitor.

Viser både høj og maksimal fertilitet

Monitoren aflæser teststicks, som forinden har været i kontakt med urin. Udfra disse prøver trackkes dine personlige hormon niveauer, for derefter at kunne identificere alle dage med høj eller maksimal fertilitet. Da den hjælper dig med at udpege flere dage, hvor der er chancer for befrugtning end en almindelig ægløsningstest kan, så er der større chancer for at du opnår graviditet.

Nem at anvende og med en trykfølsom skærm 

Den trykfølsome skærm viser alle de dage i din cyklus hvor du skal udføre en urintest, og har du behov for det, så kan der indstilles en alarm, som påminder dig om at udføre testen. I den indbyggede kalender, kan du angive hvornåpr du har haft sex med din partner, og desuden gemme dine fertilitetsdata for de seneste 6 cyklusser.

Daglig personlig fertilitetsstatus

Ved aflæsning af dine indiviuelle hormonniveauer kan monitoren angive din daglige fertilitetsstatus i form af lav, høj eller maksimal. Dermed kan du nemt planlægge og maksimere dine chancer for at blive gravid.

Brug monitoren som en digital graviditetstest

Med den nye Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor kan du også anvende en af de 4 teststicks, som er med i hver pakke og udføre en graviditetstest. En test som blot aflæses af monitoren efter nogle minutter. Dermed får du et klart, tydligt og præcist svar og behøver ikke at lægge penge på andre graviditetstest. Du kan teste for graviditet allerede tre dage før forventet tidspunkt for graviditet.2. Monitoren holder selv øje med hvornår du kan teste for graviditet, således du får mulighed for at vide det hurtigst muligt

Vær opmærksom på følgende:

  • Ved regelmæssig cyklus anvendes optil 10 testpenne/cyklus, mens der ved uregelmæssige cyklusser og/eller missede tests kan anvendes optil 20 stk/cyklus.
  • At monitoren skal tages i brug i de 4 første dage af en cyklus – ellers skal du vente til næste persiode.
  • Monitoren bruger 2 stk. alkaliske AA (LR6) batterier af god kvalitet (f.eks. Duracell). Producenten oplyser at batterierne skal skiftes ud mod nye, hurtigst mulig efter at symbolet for lavt batteri vises. Afhængigt af brugen vil udskifte blive nødvændig efter ca 1-3 cyklusser.

Produktnr. 6888 (monitor)

Produktnr. 6988 (teststicks)

Se alle produkter i kategorien fertilitetsmonitorer her.


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik