menu
ForsideGlidecremeConceive+ Plus – multi use

Conceive+ Plus – multi use

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Conceive +Plus er en glidecreme som er specielt udviklet for at øge kvindens chancer for at blive gravid mens hun samtidig kan opnå en større nydelse under samlejet.

Conceive +Plus er tilsat kalcium og magnesium som forbedrer sædcellernes evne til at bevæge sig og overleve inde i kvindens krop.

Glidecreme velegnet til manden. Forsøger du at blive gravid er denne glidecreme til dig. Indeholder: Tube med 75 ml.


Øg chancerne for graviditet naturligt

Conceive Plus 75 mlNu er det muligt både at få den ekstra fugtighed som et glidemiddel giver og samtidig øge chancerne for at kvinden bliver gravid.

Conceive Plus® som er FDA godkendt i USA, bliver anbefalet af læger og fertilitetsklinikker verden til kvinder som ønsker at blive gravide,

Kliniske undersøgelser viser at produktet kan øge kvinders chance for at blive gravide betydeligt, da det hjælper sædcellerne med at øge deres muligheder for at nå frem til ægget.

Conceive Plus® er udviklet til at være så identisk med det sekret/udflåd fra skeden som kvinden selv udskiller når hun er i sin frugtbare periode af sin cyklus.

Conceive Plus® kan også bruges som supplement under selve samlejet hvis yderligere fugtighed behøves.

Sådan bruges Conceive Plus®

Conceive Plus® kan bruges i hele cyklussen, men er mest effektivt, når det bruges på ægløsningstidspunktet. Det vil sige normalt 0-5 dage før tidspunktet for en positiv ægløsningstest.

Påfør en mængde svarende til en teskefuld før samlejet, og påfør igen efter behov under samlejet. Kan bruges af både ham og hende. Sikker til daglig brug. Conceive Plus® Multi-use Tube kan bruges sammen med Conceive Plus® Pre-filled Applicators til intra-vaginal påføring.

Opbevares: mellem 2°C og 30°C

Indhold: Deioniseret vand, hypromellose, natriumphosphat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalciumklorid, glycerol og methylparaben.

Produceres i Frankrig af SASMAR® . SASMAR® er en international lægemiddelsvirksomhed med fokus på kvinders helse, og fertilitet og famiiljeplanlægning. Firmaet blevet stiftet 2005 i Sydney, men har i dag sit hovedkonto i Belgien.

Se hele udvalget af fertilitetsvenlige glidemidler her 


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik