menu
ForsideIntimplejeIntim Daily Wash intimvask fra RSFU

Intim Daily Wash intimvask fra RSFU

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 150 kr.

Intim Daily Wash fra RFSU er intimsæbe der beskytter din huds naturlige balance og sikrer dig en ren og behagelig følelse hele dagen. Intimsæben er skånsom og beskytter mod hudirritation i forbindelse med intimbarbering.

Køb Intim Daily Wash fra RFSU billigt her hos Billige-Teste.

Genskab hudenes balance med blid, intim sæbe. Tuben indeholder 150 ml.


Genopret hudens balance med skånsom intimsæbe

Mange har i dag problemer med hudirritation i form at kløe, røde knopper eller indgroede hår. Flere af disse problematikker kan enten skyldes eller forværres af hyppig intimbarbering. Derfor har RFSU udviklet en ny intimplejesæbe, der dækker alle behov og altid efterlader huden silkeblød.

Intim Daily Wash er en dobbeltvirkende intimsæbe, der med en pH-værdi på 3,5 og højt mælkesyreindhold styrker hudens naturlige, beskyttende egenskaber.

Hvordan virker Intim Daily Wash?

Intim Daily Wash fra RFSU hjælper med at fugte huden og forhindrer, at der opstår irritationer. Intimsæben er rig på mælkesyrer og har en pH-værdi, der sikrer en skånsom behandling af huden i intimregionen. Intim Daily Wash opretholder en naturlig pH-balance, der gør den fordelagtig at bruge på daglig basis. Intimsæben fra RFSU er nemlig med til at sikre, at skadelige bakterier ikke ligeså let forårsager ubalance, lugt og irritation.

Intim Daily Wash indeholder tilmed en naturlig ’odour block’ formel, der genopretter hudens naturlige duft, samtidigt med at udvikling af ubehagelig lugt hindres. Hvis du allerede nu har haft oplevelser med irritabel hud, kan Intim Daily Wash virke lindrende og være med til at genoprette din huds naturlige overflade. Sæben er nem at vaske af og efterlader huden silkeblød.


Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik