menu
ForsideIntimplejeRFSU Klick Ultra Glide – ekstra plejende glidecreme

RFSU Klick Ultra Glide – ekstra plejende glidecreme

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Rigtig mange par har brug for en mere nænsom og plejende glidecreme, særligt efter eller i forbindelse med forsøg på graviditet. Med RFSU Klick Ultra Glide får I en ekstra skånsom og plejende glidecreme, der virker særligt nænsom for underlivet. Glidecremen er let at anvende og har en lækker cremet konsistens.

Cremen er gynækologisk og dermatologisk testet.

50 ml.

Køb din Klick Ultra Glide online her hos Billige Teste og få den leveret til døren i løbet af få dage!

Nænsom silikonebaseret glidecreme. Tuben indeholder 50 ml.


Hvad er fordelene ved Klick Ultra Glide?

Klick Ultra Glide fra RFSU kan med fordel bruges som smøremiddel under samleje, særligt hvis kvindens skede er lidt tør.

En af de allerstørste fordele ved at benytte Klick Ultra Glide er, at penis glider nemmere og risikoen for rifter og ømhed dermed mindskes. Ved samleje under eller umiddelbart efter graviditet er dette kærkomment, da kvindens krop i forvejen er eller har været udsat for enormt pres.

Klick Ultra Glide er yderst drøj i brug, og I behøver ikke bruge ret meget glidecreme for at opnå optimal smørelse. Derudover har cremen en længevarende glidende effekt og forbliver fugtgivende.

Værd at vide om Klick Ultra Glid

Klick Ultra Glide er en glidecreme uden parfume, hvilket gør den endnu mere nænsom for både ham og hende, og der er ingen grund til at frygte allergiske reaktioner. Glidecremen er derudover heller ikke sæddræbende, hvilket naturligvis også er en klar fordel, hvis I forsøger at blive gravide.

Klick Ultra Glide har ligeledes en lang holdbarhed på 2 år fra produktionsdato og bør opbevares ved stuetemperatur for at sikre bedst mulige effekt.

Få et overblik over alle vores produkter til intimpleje her.


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik